Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Kayzr

WANTED: Gamer(s) (M/V) voor een creatieve stage als content creator

Description de l'entreprise

Altijd al voor een bedrijf willen werken in gaming? 

Kayzr helpt brands en organisaties om in te spelen op de massa van spelers en kijkers van games. Dit door creatieve campagnes op te zetten aangepast aan de doelgroep, expertise rond gaming en esports te delen, het opzetten van offline events,..

Vanaf een gebruikersstandpunt is Kayzr vooral bekend om zijn platform, esports league en Twitch kanaal. Kayzr brengt gamers vanuit heel Europa samen rond competieve formats van populaire games op www.kayzr.com (web/mobile).
Maar ook via livestreams op het Kayzr Twtichkanaal (twitch.tv/kayzr), waar ervaren streamers de kans krijgen om hun wedstrijden live uit te zenden.

Description de la fonction

Hey daar! Kan ook jij jouw enthousiasme voor zowel social media als videogames niet onder (game)stoelen of banken steken? Misschien is een stage bij Kayzr wel de ideale plaats voor jou.

We leren jou de kneepjes van het vak voor het onderhouden van verschillende social media kanalen. Je onderhoudt deze, denkt mee over nieuwe content en werkt deze ook uit. Samen stellen we ook een communicatieplan op voor zowel interne zaken als voor externe partners (zoals Game Mania of PlayStation, cool toch?!). En dat in alle formaten dat je je maar kan bedenken: video, blog, artikel, e-mail, ...!

Als laatste krijg je ook de kans om te experimenteren met advertenties en advertentiebudgetten op een originele manier. 

Al goesting gekregen om samen met mij het marketing departement verder uit te bouwen? ;-)

Profil recherché

Je bent sociaal, open minded... Bla bla. Je houdt van gaming en bloeit helemaal open als je over het laatste nieuws in de gaming wereld mag praten. Trial & error schrikt jou niet af en door jouw scherpe pen kleeft elke lezer aan het beeldscherm, dit zowel in Engels als Nederlands. Heb je daarnaast al wat kennis van sociale media en vooral veel goesting in een vree wijze stage? Niet meer twijfelen!

 

Nous offrons

Een stage met heel wat verantwoordelijkheid maar ook evenveel ondersteuning door een jong en gedreven team van alle soorten en maten met één ding gemeenschappelijk: gamen is de max.

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Marketing and sales strategy

  Scaut Stage
  9090 Melle
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • =job.status_text

  Sales and Marketing Intern

  G+J International Media Sales Stage
  9000 GENT
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein