Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Antwerpen

LES VRAIS

web-developer / systems / website / CRM / marketing SEO

Description de l'entreprise

LES VRAIS design distribution is een Belgisch bedrijf die upcoming & topmerken in designmeubels / verlichting in de Europese markt + Rusland verkoopt aan architecten, interior designers, upscale verkooppunten van designfurniture en licht.

Description de la fonction

De omzet van LES VRAIS groeit evenredig met het aantal merken die verdeeld worden, maar de tijd om al deze processen te onderhouden wordt steeds beperkter. Bij LES VRAIS wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk automatisatie van systemen zonder enige kost. Dit door de juiste apps en systemen te zoeken die top-kwaliteit bieden voor 0 euro per maand. CRM is verbonden met website, website met mailings, online shop met alle voorgaande. Wat hier nog bij moet komen is een meer automatisch factureer-proces verbonden met bank-account en leverancier. daarnaast moet de website een grondige opknapbeurt krijgen en de webshop veranderen en verbeteren. SEO moet ook pakken beter en er mag geëxperimenteerd worden met SEA of social adv.

 

 

Profil recherché

zelfstandige werkers die na zich grondig te hebben verdiept in onze producten/verkoops-systemen/marketing/website enz de juiste veranderingen kunnen aanbrengen aan de systemen en deze kunnen optimaliseren tegen een kost van 0 euro per maand. forever. Sowieso leer je op deze manier een zaak op te starten zonder enige vaste kosten en kom je terecht in een omgeving die 10 keer zo efficiënt werkt dan de meeste bedrijven in deze sector en daarvoor niets betaalt.

 

 

 

Nous offrons

Sowieso leer je op deze manier een zaak op te starten zonder enige vaste kosten en kom je terecht in een omgeving die 10 keer zo efficiënt werkt dan de meeste bedrijven in deze sector en daarvoor niets betaald.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Développer le site internet existant

  Walt interiors Stage
  2000 Antwerpen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps partiel