Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Antwerpen

Rohlig Belgium nv

Zeevracht Expediteur Antwerpen

Description de l'entreprise

Rohlig Logistics is een familiebedrijf opgericht in Bremen in 1852.
De core business is intercontinentaal zeevracht en luchtvracht. Daarnaast bieden we complexe diensten op het gebied van project logistiek en contractlogistiek. Met een groot netwerk, flexibiliteit en klantgerichte instelling onderscheiden wij ons van de concurrent.

 

Description de la fonction

Ben jij de student die graag klanten helpt bij het transporteren van hun goederen naar hun bestemming? Maken de maten jou niet uit en weet jij alles te verschepen? Is de hele wereld blij met jouw organisatietalent? Dan is Rohlig de plek voor jou.

Voor onze vestiging in Antwerpen centrum hebben we mogelijkheden voor een stageplaats voor onze Ocean Freight afdeling. Je gaat meewerken als Expediteur Zeevracht. Dit kan zowel voor import als ook voor export zijn.

De inhoud van jouw stage:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volledige documentatie rondom een zending. Jij zorgt ervoor dat het transport foutloos verloopt. Je bent dienstverlenend ingesteld en punctueel. Je vindt het prettig om veelvuldig klantcontact te hebben en bent in staat om de klant de juiste service te bieden. 

Profil recherché

Student moet in het laatste jaar zitten van zijn opleiding. Op onze werkplek kom je handelingen tegen die commerciële vaardigheden vereisen en service gerichte vaardigheden. Eigen initiatief wordt gewaardeerd. Er moeten veel verschillende dingen tegelijk opgelost worden en stressbestendigheid komt dan goed van pas.

Nous offrons

Een leuke uitdagende stage met mogelijkheid tot vast dienstverband na de stage periode.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser