Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Geel

Renotec

Assistent Projectleider

Bedrijfsomschrijving


Het verleden is ook jouw toekomst waard!

Als klasse 8 hoofdaannemer focussen wij ons bewust op gespecialiseerde renovatie - en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Met know how, innovatieve technieken en logistieke kracht leveren we elk complex en buitengewoon renovatie project op.

Samen willen we ook bouwen aan jouw toekomst!  Klinkt "werken aan de meest gevarieerde, complexe en boeiende projecten" jou als muziek in de oren?   Wij zoeken medewerkers met passie, visie en een sterke technische kennis.

Functieomschrijving

WERKEN ALS ASSISTENT PROJECTLEIDER: WAT MAG JE VERWACHTEN?

Welke soort projecten zouden onder mijn vleugels komen?

Als startende APL maak je tijdens je 6 weken opleiding kennis met alle divisies en krijg je de kans om de sfeer op te snuiven in een jouw toegewezen divisie. Je leert zo onze organisatie kennen en vooral de verschillende renovatieprojecten, processen, soorten werven en functies. Gedurende deze periode ligt de nadruk echt op jouw ontwikkeling want je stapt ook mee in in ons volledige opleidingstraject, onze projectleiders academy. Je krijgt de kans om zelf je carrière vorm te geven. In samenspraak met jou, wordt er bepaald welke richting je uiteindelijk wilt uitgaan.

Werken als Assistent projectleider

Een job als assistent projectleider is een grote uitdaging. Uiteraard word je in het begin bijgestaan door een projectleider met de nodige ervaring. Maar na verloop van tijd, is het wel de bedoeling dat JIJ de drijvende kracht achter onze projecten wordt en jouw projecten leidt van A tot Z. Dit betekent:

  • Je werven worden vlot beheerd: planningen opstellen, bestekken beheren, budgetten opvolgen, materiaallijsten beheren, … jij hebt alles onder controle.
  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van jouw werven. Elke dag staan tientallen collega’s en onderaannemers te wachten op jouw instructies. Jij zorgt dat iedereen weet wat hij/zij moet doen en geeft bijsturing waar nodig.
  • Je eigen team beheer je vlekkeloos: ziekte en eventuele arbeidsongevallen volg je nauwgezet op. Problemen meld je op tijd en uiteraard zorg je voor een positieve werksfeer in jouw team. Want werken met een glimlach gaat zoveel beter.
  • Een stand-van-zaken geven op de werfvergaderingen doe je met veel enthousiasme.
  • Problemen oplossen is een kolfje naar jouw hand: het zoeken naar oplossingen, alternatieve werkmethodes, nieuwe technieken en innovaties doe je met veel plezier en je laat je nooit ontmoedigen.
  • Dat je je budgetten opvolgt is een evidentie. Want jij bent de verantwoordelijke voor het financieel resultaat van de toegewezen werven.

Profiel

Wij staan op voor verschillende profielen:

* Bachelor Bouwkunde

* Master Bouwkunde

* Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde

* Burgerlijk Ingenieur Architectuur

...

We bieden aan

Waarom Renotec?

We zouden dit natuurlijk zelf kunnen vertellen, maar liever laten we je voorgangers aan het woord:

"Als schoolverlater krijg je hier enorm veel kansen"

Ik werk hier al bijna drie jaar als projectleider en kwam hier terecht dankzij mijn passie voor restauratie. De verantwoordelijkheid vanaf dag 1 is groot, maar de begeleiding en ondersteuning is aanwezig waar nodig. Renotec is een groot bedrijf, maar dankzij mijn fijne collega’s en de familiale sfeer kom ik nog elke dag met evenveel enthousiasme werken.

"Werken in een gezond bedrijf biedt werkzekerheid"

Renotec biedt mij een afwisselende job en heeft mij de kans gegeven om door te groeien. Ik werk er nu al 28 jaar en blijf er vooral voor de werkzekerheid die ze mij bieden. Na al die jaren heeft Renotec haar familiale sfeer zeker niet verloren.

"De diversiteit binnen Renotec is een verrijking en daagt je voortdurend uit"

Renotec is een speciale onderneming waar elke collega zijn of haar eigen specialiteit heeft. Door samen te werken met elkaar kunnen we werkelijk elk project aan. Om die reden is ‘mijn job’ eigenlijk ‘geen job’ maar een passie!

Voor onze projectleiders hebben we een carrièreplanning ontwikkeld. Als startende projectleider krijg je bij aanvang een 6-weken opleidingstraject. Hierin komt ons computersysteem, de afspraken, richtlijnen, procedures, … aan bod, maar bovenal zijn er de werfbezoeken onder begeleiding van een meer ervaren collega. Verder zal je 2 weken met de ploegen mee naar de werf gaan. Op deze manier leer je het reilen en zeilen van een werf aan de basis kennen en kan je met de nodige bagage aan de slag.

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Doelgerichte uitvoerder
Een doelgerichte uitvoerder focust op het vinden van oplossingen en het bereiken van de gestelde doelen. In een groep is hij/zij geneigd om te focussen op wat er moet gebeuren op korte termijn.
Teamspeler
Een teamspeler kan betrokkenheid en actie van elk teamlid verkrijgen en werkt graag en goed samen in een team, waarbij hij/zij oog heeft voor sfeer en vertrouwen.

Werkwaarden

Harmonieus
In deze job dient de medewerker procedures, afspraken of werkwijzen nauwkeurig na te leven. Er is een duidelijke taakomschrijving en de medewerker ontvangt regelmatig feedback over zijn/haar prestaties door middel van gestructureerd overleg. De medewerker heeft voornamelijk contacten binnen de eigen organisatie en deze zijn informeel van aard.
Ambitieus
In deze job is het belangrijk om je regelmatig bij te scholen. Hierdoor kan de medewerker zich verder ontwikkelen en ontstaan er doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de functie als naar een andere functie. Er is een grote vrijheid in de volgorde waarin de taken kunnen uitgevoerd worden.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn