Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Antwerpen

Katoen Natie

BOOTCAMP SOFTWARE ENGINEER – Katoen Natie

Bedrijfsomschrijving

Katoen Natie is een logistieke wereldspeler met hoofdzetel in Kallo. De organisatie heeft meer dan 100 vestigingen verspreid over landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 13000 mensen te werk. Het is een bedrijf in constante groei met respect voor mens en omgeving.

Functieomschrijving

De global IT afdeling in Kallo organiseert een uniek bootcamp om startende IT-professionals te begeleiden in de nieuwste Microsoft development omgeving. Je leert van experts binnen en buiten de organisatie best practices, nieuwe tools, methodologieën en technologieën. Je wordt snel ingeschakeld in projecten om je kennis onmiddellijk in de praktijk te brengen onder begeleiding van een ervaren ontwikkelaar.

Na het bootcamp ontwikkel je mee aan de nieuwste applicaties voor Katoen Natie die wereldwijd zullen worden gebruikt. Je analyseert de behoeften van de business, ontwikkelt deze functionaliteit in een gepaste Microsoft omgeving (oa. Business Central, C#, Visual Studio) en implementeert de applicatie in sites in binnen- en buitenland.

Je merkt het, een afwisselende en uitdagende functie in een wereldbedrijf op mensenmaat.

Profiel

  • Je hebt een opleiding of ervaring in IT-ontwikkeling.
  • Je bent geïnteresseerd in technologie en innovatie.
  • Je bent flexibel en werkt graag in team.
  • Een uitdaging schrikt je niet af.

We bieden aan

Een uniek bootcamp waarin je op een efficiënte manier wordt opgeleid en bijgestaan om je voor te bereiden op een uitdagende carrière in deze logistieke wereldspeler. Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf