Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Deurne

Rhombus

Business Developer

Bedrijfsomschrijving


Dit is Rhombus

Rhombus is een groeiend en ambitieus bedrijf uit Antwerpen dat actief is in de verkoop en ondersteuning van producten en oplossingen voor het onderwijs in de Benelux. Bij Rhombus willen we scholen maximaal ontzorgen zodat men zich vooral kan bezighouden met de kerntaak: onderwijs.

Leraren en leerlingen willen we kennis laten maken met alle mogelijkheden van technologie: STEM en ICT is COOL! Onze focus: klanten blij maken, ook als we daarvoor “de extra mile” moeten gaan.

Je komt te werken in een enthousiast team! We houden van sociale mensen die positief, communicatief en ondernemend zijn. We zijn namelijk niet alleen op zoek naar een goede administratieve medewerker, maar ook naar een leuke nieuwe collega! Ben jij dit?

Functieomschrijving

De job

Als nieuwe Business Developer bij Rhombus heb je dagelijks contact met scholen en scholengroepen in Vlaanderen, die hun lespraktijk willen digitaliseren. Je beantwoordt vragen van klanten die betrekking hebben op het inzetten en beheren van educatieve hard- en software, en dit voor zowel basis- als secundaire scholen. Je peilt naar de behoefte van de school en als ervaringsdeskundige werk je een op maat gemaakt voorstel uit op basis van ons productgamma (chromebooks, software licenties, touchscreens, cloud netwerk, opleidingen …). Je spreekt de taal van de ICT coördinatoren en adviseert hen op zowel technisch als educatief vlak. Een belangrijk deel van je tijd besteed je aan het demonstreren van producten en diensten van Rhombus, het uitwerken van commerciële voorstellen of contracten, in overeenstemming met vooropgestelde doelstellingen. Je werkt nauw samen met je collega’s van Business Development, onze back-office medewerkers en onze technische collega’s voor een feilloze aflevering van het project.

Zo leg je aan vrienden uit wat je doet

 • Inspireren van leerkrachten en directies in het digitaal lesgeven
 • uitbouwen en versterken van onze klantenrelaties met de scholen
 • Geven van advies over IT oplossingen en andere productinformatie (soft- en hardware)
 • Presenteren en demonstreren van producten (op locatie, tijdens beurzen etc.)
 • Uitwerken van voorstellen obv de wensen van de klant
 • Mee nadenken over de (strategische) processen
 • Opvolgen bestellingen (planning levering en/of installatie, evaluatie, opleidingen geven…)

Profiel

Jij en Rhombus
Dit ben jij!

 • Master denk- en werkniveau of gelijkwaardig door ervaring
 • Om je te kunnen verplaatsen naar onze klanten dien je over een rijbewijs B te beschikken
 • Een goede kennis van het Nederlands geschreven en gesproken. Spreek je ook Engels/Frans? Mooi!
 • Je communiceert vlot, straalt zelfvertrouwen en productkennis uit tijdens gesprekken met klanten
 • Je hebt een uitgesproken passie voor IT en onderwijs

We bieden aan

Wat we jou bieden

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week, met regelmatig 50% op verplaatsing
 • Een salaris dat matcht met je ervaring en kennis
 • Gsm-abonnement, laptop, onkostenvergoeding, maaltijd- & ecocheques, een wagen na inwerkperiode
 • Grondige opleiding in programma’s, producten en interne bedrijfsprocessen.
 • Perspectief om mee te groeien in een ambitieus bedrijf, in een toekomstvolle en stabiele markt
 • We waarderen nieuwe ideeën. Goede ideeën worden uitgevoerd zonder dat er eerst langdradige procedures gevolgd moeten worden
 • Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiende onderneming en beloftevolle sector
 • Opleidingsmogelijkheden al naar gelang waar jouw en onze behoefte ligt

 

Join our team!

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer via onderstaande button! We appreciëren het enorm als je innovatief uit de hoek komt. Voor je motivatie kijken wij uit naar een leuk een filmpje, moodboard, … denk out-of-the-box. Minder creatief aangelegd? Geen probleem, wij zijn niet de moeilijkste een gewone motivatiebrief mag ook.

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Netwerker
Een netwerker brengt het team naar buiten en legt zeer vlot contacten met personen buiten het team om resultaten te verkrijgen of bekend te maken.
Visionair/strateeg
Een visionair/strateeg heeft een duidelijke visie over de toekomst en de richting die men uit moet. In een team neemt hij/zij de taken die de groep doet kritisch onder de loep met betrekking tot lange termijn relevantie.

Werkwaarden

Mensgericht
In deze job heb je veel contacten. Het is dan ook belangrijk dat de medewerker zich kan inleven in de ideeën en gevoeligheden van anderen. Als resultaat van zijn/haar werk ziet de medewerker het eindproduct of de uiteindelijk geleverde dienst en kan hij/zij betekenisvol zijn voor mensen buiten de organisatie.
Resultaatgericht
In deze job staat het boeken van resultaten voorop. De medewerker draagt veel verantwoordelijkheid over het uiteindelijk afgeleverde product of dienst. Zijn/haar beslissingen hebben een impact op de organisatie of op anderen.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn