Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Halle

Colruyt

Communicatiemanager Colruyt Laagste Prijzen

Bedrijfsomschrijving

olruyt is nog steeds het meest bekende merk van Colruyt Group. De winkelformule heeft winkels over heel België en is ook actief in Luxemburg en Frankrijk. De medewerkers in de winkels stellen alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen aan de laagste prijs. Achter de schermen zorgen collega's zoals aankopers en marketingmedewerkers er mee voor dat Colruyt blijft groeien.

Functieomschrijving

Om de werking van de marketingafdeling van Colruyt Laagste Prijzen te optimaliseren, werd ze opgesplitst in 2 diensten: een dienst Category Marketing en een dienst Communicatie.

De dienst Communciatie zorgt voor de concrete realisatie van alle communicaties die we vanuit Colruyt Laagste Prijzen naar onze klanten versturen. En dit in nauwe samenwerking met Premedia, het interne communicatiebureau van Colruyt Group.

Als dienstchef volg je het effect van de verschillende communicaties van dichtbij op. Je zorgt er mee voor dat de communicatie in de lijn ligt van de merkbeleving van Colruyt Laagste Prijzen.
Je evalueert de aanpak van de acties en stuurt bij waar nodig. Daarbij hou je rekening met de specifieke marketingdoelstellingen en met de krachtlijnen van het communicatiebeleid van Colruyt Laagste Prijzen. Je zorgt voor een goede verdeling van het werkvolume, in samenspraak met de planner, de category marketeers en de collega's van Premedia.

Als dienstchef geef je richting aan de activiteiten in het communicatieteam. Je stippelt de operationele doelstellingen uit op korte en langere termijn, je maakt er afspraken rond en volgt op. Je stelt de werking van de dienst kritisch in vraag en stuurt bij als het nodig is. Voor die beslissingen draag je uiteraard de verantwoordelijkheid. Daarnaast hecht je belang aan de ontwikkeling van je medewerkers. Je coacht en motiveert je team, geeft continu feedback en je creëert uitdagingen. Je zorgt voor de nodige ruimte en middelen zodat je medewerkers in een positieve, constructieve omgeving hun rol optimaal kunnen vervullen en hun verantwoordelijkheid nemen. Tegelijkertijd ben je bereid om jezelf in vraag te stellen en initiatieven te nemen rond persoonlijke ontwikkeling.

Profiel

* je hebt een passie voor communicatie en marketing
* je kan vanuit je expertise in communicatie een kritisch klankbord zijn voor je medewerkers
* je bent vertrouwd met de specifieke Colruyt-cultuur of bent er op zijn minst sterk in geïnteresseerd
* je kan een team begeleiden, coachen en motiveren
* je haalt voldoening uit het doen en zien groeien van mensen
* je bent goed in organiseren en je communiceert vlot
* je bent creatief en gaat probleemoplossend te werk
* je kan conceptueel denken en hebt oog voor de details
* je gaat voor een snelle en efficiënte aanpak
* je pakt de uitbouw van je dienst aan op een projectmatige manier
* je bent vlot tweetalig (N/F)

We bieden aan

* een boeiend takenpakket met veel afwisseling
* een job in een dynamische en groeiende afdeling, in een bedrijf met een no-nonsensecultuur
* een stimulerende werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
* een functie met een grote verantwoordelijkheid, zowel op organisatorisch als op menselijk vlak
* een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf