Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Berchem

Gloriant Belgium

Creatieve Software Ontwikkelaar (intern)

Bedrijfsomschrijving


Gloriant is een , een sterk groeiende internationale specialist in Fleetmanagement software (XPOfleet.com). Wij staan al ruim twintig jaar voor innovatieve oplossingen van hoog kwaliteitsniveau, zijn marktleider in onze sector en mogen vele internationale Top 100 bedrijven tot onze trouwe klanten rekenen. Klanten zoals Kuehne &Nagel, Cegeka, Randstad, Carrefour, Telenet, Deme, Robert Bosch, Carglass, Krëfel, Canon en zo nog vele anderen.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een informele en inspirerende sfeer waar successen gevierd worden. Allen met de ambitie om de voorsprong op onze concurrenten te vergroten en het beste product te leveren voor de klant.

Functieomschrijving


Na een intensieve inwerkperiode en grondige begeleiding, raak je snel vertrouwd met onze ontwikkelomgeving en met de verschillende fleet aspecten. Je werkt actief mee aan de ontwikkeling van onze fleetmanagement software XPOfleet in al haar facetten zowel backoffice, database, middle tier als apps voor mobile devices (iOS en  Android). Je werkt binnen het team van Software engineers, hier telt je stem mee bij het bepalen van technische keuzes zoals ontwikkelomgevingen, protocollen en implementatiebeslissingen. Geleidelijk zal je worden betrokken bij het vertalen van functionele vereisten in technische specificaties en bij technisch support op ontwikkelde applicaties. Wij zullen je intensief begeleiden en coachen en staan je met raad en daad bij in je carrière.

Profiel

Vanuit een gedegen hogere opleiding heb je de skills die wij zoeken. Om te slagen in je job beschikt je over de volgende eigenschappen:

 • je bent een fan van IT.
 • je bent een doorzetter, aangenaam in de omgang
 • je kan resultaatgericht planmatig werken
 • je bent een team speler, maar kan ook individueel werken 
 • je heeft zin voor initiatief en denkt oplossingsgericht
 • je kan de klant steeds centraal stellen zonder de belangen van het bedrijf uit het oog te verliezen

Als technische vaardigheden zoeken we: • Brede kennis van het ontwerpen en implementeren van geautomatiseerde systemen • Begrip van object georiënteerd programmeren en kennis van ten minste enkele van volgende programmeertalen of soortgelijken die bij Gloriant in gebruik zijn: \

 • C# .Net (core), WEBapi 
 • Javascript,
 •  Angular,
 • HMTL5,
 • CSS, Bootstrap,
 • Cordova,
 • (Transact) SQL en MS SQL Server . 
 • Kennis van Appeon Powerbuilder is een plus

Goede kennis Nederlands en Engels.

We bieden aan

Een plaatsje tussen het eigen enthousiaste geek-team

De kans op een unieke carrière bij de onbetwiste marktleider in zijn vakgebied. • De grote flexibiliteit van een open en vlakke structuur binnen een stevige organisatie.

Uiteraard voorziet Gloriant voor de geknipte kandidaat aangepaste werkomstandigheden (glijdende werktijden). Voor de juiste kandidaat behoord een bedrijfswagen of mobiliteitsbudget tot de mogelijkheden. Omdat we werken in een 40-uren werkweek heb je zo-ie-zo 20+12 vakantiedagen

Wij bespreken de concrete voorwaarden graag op maat van uw ervaring in een persoonlijk gesprek.

Contract onbepaalde duur

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Helikopter
Een helikopter houdt overzicht en kan de snelste weg naar succes bepalen. In een groep verliezen ze het lange termijn doel niet uit het oog.
Teamspeler
Een teamspeler kan betrokkenheid en actie van elk teamlid verkrijgen en werkt graag en goed samen in een team, waarbij hij/zij oog heeft voor sfeer en vertrouwen.

Werkwaarden

Harmonieus
In deze job dient de medewerker procedures, afspraken of werkwijzen nauwkeurig na te leven. Er is een duidelijke taakomschrijving en de medewerker ontvangt regelmatig feedback over zijn/haar prestaties door middel van gestructureerd overleg. De medewerker heeft voornamelijk contacten binnen de eigen organisatie en deze zijn informeel van aard.
Accuraat
In deze job staat nauwkeurigheid en accuraat werken voorop.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn