Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Deinze

hair&beauty.PRO nv

DATA ADMINISTRATOR (m/v) met een goede kennis van Excel

Bedrijfsomschrijving

Met haar 360° business model vormt hair&beauty.PRO een nieuw en vernieuwend winkelconcept in de professionele hair care industrie. Wij zijn op dit moment aanwezig in de Belgische markt met twee stores in Deinze en Kuurne en plannen ons netwerk van eigen stores en franchisefilialen in de nabije toekomst stevig uit te breiden. Onze focus ligt hierbij bewust en uitsluitend op de professional. Daarnaast willen wij ook onze online aanwezigheid snel versterken om zo dé referentie te worden voor alle kappers in België.

Functieomschrijving

Om onze klanten nog beter te leren kennen en te bedienen, zijn wij vandaag binnen ons IT & Data team op zoek naar een sterke Data Administrator met een uitstekende kennis van MS Excel  (m/v):

Als Data Administrator ben je de directe rechterhand van onze  IT & Data Manager en beheer en analyseer je data en lever je inzichten waarmee we onze klanten beter leren kennen en onze verkoop kunnen stimuleren. Je fungeert hierbij als bruggenbouwer tussen de verschillende back office afdelingen van onze organisatie. Als key user van ons ERP systeem, ben je mee verantwoordelijk voor de opzet en het optimaal beheer van de master database in onze Navision omgeving. Je staat in voor het onderhoud van de master data (klantengegevens, prijzen, …), voert wijzigingen in en je voert regelmatig data checks uit die de kwaliteit van de database verbeteren. Samen met de IT & Data Manager werk je efficiënte en effectieve rapporteringsprocessen en winkelprocedures uit en je zorgt er tevens voor dat deze opgevolgd worden. Daarnaast ondersteun je onze promotionele acties (promoties invoeren, mailinglijsten opmaken, stock opvolgen, transfers tussen stores regelen, …) en lever je belangrijke input aan voor verschillende strategische projecten zoals de lancering van ons e-commerce platform, onze digitale catalogus, etc. 

Profiel

Een relevant diploma en ervaring met BI, functionele/business analyse, reporting, … zijn mooi meegenomen, maar voor deze functie niet essentieel.

Belangrijker is dat je gebeten bent door cijfers & data en sterk analytisch bent aangelegd. MS Excel heeft dan ook geen geheimen voor jou en ook in andere MS Office programma’s ben je goed thuis. Kennis van MS Navision is een plus maar geen must.

Affiniteit met de ‘online’ wereld is mooi meegenomen.

Daarnaast zijn hands-on, no-nonsense en ondernemend woorden die jou typeren!

Je bent tevens flexibel & stressbestendig en weet ook bij strakke deadlines prioriteiten te stellen.

Je gaat hierbij steeds efficiënt en uiterst nauwkeurig tewerk waarbij je ‘the bigger picture’ nooit uit het oog verliest.

Je kunt goed communiceren op verschillende niveaus en hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans. 

We bieden aan

Wij bieden je een gevarieerde functie in een sterk groeiend bedrijf. Je komt terecht in een jonge, dynamische werkomgeving waar collegialiteit, integriteit, passie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen is de basis. Je krijgt de kans om onze ambitieuze organisatie actief mee uit te bouwen en zo jouw stempel te drukken op onze toekomst. We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij je profiel en ervaring.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn