Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Antwerpen

USG People Belgium

Digital Marketing Officer

Bedrijfsomschrijving

USG People Belgium (www.usgpeople.be) bekleedt in België de tweede marktpositie en maakt deel uit van Recruit Global Staffing (recruitglobalstaffing.com). Als human resourcesdienstverlener biedt USG People alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van HR en customer-care services. De Belgische bedrijven van USG People zijn: Start People, Solvus, USG Professionals, Secretary Plus, Entrili, Unique, Receptel en Express Medical.

USG People streeft naar sterk betrokken medewerkers die volgende waarden uitdragen: resultaatgerichtheid, vooruitgang, passie, professionalisme en verbondenheid.

Functieomschrijving

Als Digital Marketing Officer vorm je dé link tussen de marketingafdelingen van onze zusterbedrijven enerzijds en de IT-organisatie anderzijds.
Dankzij je vlekkeloos beheer van de web content en je nauwe betrokkenheid bij de verschillende marketingcampagnes, zorg je voor een vlotte implementatie van gebruiksvriendelijke software.

Je werkt hiervoor nauw samen met de Content Managers van de verschillende marketing afdelingen. Bovendien slaag je erin de web content-noden van de business op een duidelijke manier te vertalen naar web developers (externe leveranciers).

Verder sta je in voor de verfraaiing, tuning, customisatie van de websites. Tools zoals adobe photoshop, illustrator, HTML, CSS, javascript,… kennen dan ook weinig geheimen voor jou. Hierbij houd je steeds rekening met het bewaken van de eenvormige look & feel van de content op de verschillende bedrijfswebsites. Zie je verbetermogelijkheden op vlak van website navigatie, dan onderneem je hiervoor de nodige acties.

Ook op vlak van content management ben jij expert ter zake:
Je configureert web content management systemen, beslist over designkeuzes en volgt de implementatie van deze keuzes op bij de leverancier. Daarnaast ben je goed vertrouwd met technieken zoals SEO en SEM, waardoor je erin slaagt onze vacatures en bedrijfsinformatie hoog in de search rankings te krijgen.
Als expert ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de marketing afdelingen, je ondersteunt hen bij campaign management en volgt technisch complexere zaken op.

Om ervoor te zorgen dat je steeds het beste advies geeft en de juiste beslissingen neemt, zorg je ervoor dat je up-to-date blijft met wat leeft in de marketing & digitale wereld.
 

Zoek je naast een inhoudelijke uitdaging een job met veel sociale contacten en een mogelijkheid om je kennis in digital marketing uit te diepen, dan is dit jouw ideale job!

Profiel

Je behaalde een bachelordiploma of bent een gelijkwaardige kandidaat door ervaring. Je kan bovendien terugblikken op minimum 2 jaar ervaring in Digital Marketing, waardoor je een goed begrip hebt van web design, marketing campagnes, SEO, SEA,….

Ook met marketingtools Google Analytics, Google Tag Manager,…heb je reeds ervaring.

Je hebt voldoende feeling en inzicht in ITS om marketingnoden om te zetten in gebruiksvriendelijke software.

Dankzij jouw sterke communicatieskills, verloopt de samenwerking met zowel interne partijen (marketing, BPM) als externe partijen (webbeheer) zeer vlot. Je bent teamgericht, maar houdt er eveneens van zelfstandig te werken.

Oplossingsgerichtheid en pro-activiteit vervolledigen jouw profiel.

We bieden aan

Bij USG People Belgium werk je in een dynamische en flexibele omgeving, krijg je begeleiding on the job en ontdek je mooie perspectieven binnen een enthousiast team. USG People Belgium is een innovatief bedrijf waar altijd wat beweegt, een saaie boel wordt het dus nooit.
Jouw toekomstige collega’s waarderen de grote mate van autonomie die ze krijgen en de daarbij horende kansen om te groeien en te evolueren.

In ruil voor jouw inzet, biedt USG People jou een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, mobiel abonnement, internetvergoeding, een aantrekkelijk bonussysteem, eindejaarspremie, groeps- en hospitalisatieverzekering en verschillende mogelijkheden op vlak van woon-werkverkeer.

Leuke extra’s zijn de centrale ligging in Antwerpen, talloze personeelskortingen op o.a. pretparken en shops en de vele funmomenten met de collega’s.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn