Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Bruxelles

UrbanLaw

Eerstejaarsstagiair met een sterke belangstelling voor vastgoedrecht

Bedrijfsomschrijving

UrbanLaw is een kantoor van jonge advocaten, gespecialiseerd in vastgoed- en milieurecht.

Zij geven aan het advocatenberoep een aparte invulling door de dienstverlening aan de cliënt en aan de maatschappij hoog in het vaandel te voeren. Maar ook de teamspirit, de uitwisseling van kennis en vaardigheden en de uiterste juridische nauwgezetheid maken UrbanLaw heel bijzonder.

In de dagelijkse praktijk begeleidt UrbanLaw haar cliënten bij investeringen maar ook bij het beheer van zowel hun vastgoed- als industriële projecten. Het kantoor beschikt ook over de meest geavanceerde deskundigheid inzake ruimtelijke ordening, urbanisme, milieu en risicobewaking.

Ons team advocaten heeft ten slotte een ruime ervaring inzake het oplossen van conflicten, zowel voor de burgerlijke als de administratieve (Raad van State) rechtscolleges, maar ook voor arbitragekamers.

Functieomschrijving

Advocaat - Eerstejaarsstagiair met een sterke belangstelling voor vastgoedrecht

Werkterrein: burgerlijk recht, ruimtelijke ordening en urbanisme, milieurecht en bouwrecht, met belangstelling voor de geldende fiscale wetgeving in de vastgoedsector.

 

 

Profiel

Eerstejaarsstagiair met een sterke belangstelling voor vastgoedrecht.

Taalkennis: meertaligheid is een sterk pluspunt, meer bepaald het beheersen van het Nederlands.

U kunt terugblikken op mooie studieresultaten.

 

 

We bieden aan

UrbanLaw is een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht.

UrbanLaw wil een nichespeler zijn en aan de vastgoedsector een totaal dienstenpakket als advocatenkantoor aanbieden (het opstellen van vastgoedcontracten, milieu- en stedenbouwkundige problemen, het oplossen van conflicten zowel voor de burgerlijke en de administratieve rechtscolleges als voor arbitragekamers).

UrbanLaw werd 7 jaar geleden opgericht en wordt bemand door jonge en gemotiveerde advocaten. Een vriendelijke en aangename sfeer vinden wij belangrijk.

Onze firma hecht zeer veel belang aan het scheppen van een aangename omgeving voor onze stagiairs, waarin hun eigen ontwikkeling ten volle wordt ondersteund.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn