Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Sint-Denijs-Westrem

Itineris

Functional Analist

Bedrijfsomschrijving


Itineris is een groeiend Gents softwarebedrijf dat een ERP ontwikkelt (UMAX) voor water-, gas- & elektriciteitsbedrijven. Het zou dus wel eens kunnen dat jouw water- of energiefactuur gemaakt wordt door één van onze klanten.

Om onze groei te ondersteunen, zijn wij voortdurend op zoek naar ambitieuze starters die willen meeschrijven aan ons toekomstverhaal.

Functieomschrijving

WANTED: Functioneel analisten

Als functioneel analist vorm je de onontbeerlijke schakel tussen Business & IT. Als deel van het Project Team, ben je verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van UMAX bij onze klanten.

Klinkt als muziek in de oren?
Lees dan zeker verder!

Als Functioneel Analist ziet je dag er als volgt uit:

 • Je hebt geregeld contact met onze klanten, en je vertaalt hun noden naar concrete toepassingen in UMAX. Je neemt ook deel aan workshops & meetings bij de klant. Zo leer je hun business & noden snel beter kennen. 

 • Je neemt ownership over de aan jou toegewezen modules in UMAX, en je interageert met je teamleden (Functional Solution Architect, Developers, Testers, Project Manager, Service Delivery Consultants, ...) om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

 • Je woont de interne projectmeetings bij waarop de status van het project besproken wordt, en je identificeert proactief eventuele risico’s.

 • Je staat mee in voor de kwaliteit van het afgeleverde eindproduct.

 • De expertise die je opbouwt stelt je in staat om high-level consultancy diensten aan te bieden aan bestaande en nieuwe klanten.

 • Je doet voortdurend nieuwe kennis op over de sector van de nutsbedrijven, en je deelt deze kennis ook met je collega’s. 

Profiel

Ben jij de ambitieuze starter die wij zoeken?

 • Je hebt sterke analytische skills (bij voorkeur heb je een Masterdiploma).
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als geschreven.
 • Je bent bereid om af en toe te reizen (midweek voor klanten in de EU, een volledige week voor klanten in de US).
 • Je bent een echte teamplayer met een oplossingsgerichte mentaliteit.
 • Je bent hands-on, neemt graag initiatief en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
 • Je bent klantgericht en je kan je gemakkelijk aanpassen aan snel veranderende omgevingen.

Ontdek hoe onze collega Sophie haar eerste weken ervaarde bij Itineris.

We bieden aan

Dit krijg je in de plaats:

Je komt terecht in een jong & dynamisch bedrijf, waar een echte YES, WE CAN-mentaliteit heerst. Naast een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (incl. een bedrijfswagen en GSM-abonnement) mag je het volgende verwachten:

 • Een uitgebreid Onboarding programma met interactieve sessies waardoor je ons bedrijf, UMAX, de Utilities markt en de collega’s snel beter leert kennen. Want je staat er tijdens je eerste weken zeker niet alleen voor!
 • We investeren ook nadien in je professionele & persoonlijke groei. Je krijgt toegang tot een dedicated e-learning platform met interactieve sessies, je kan een Microsoft-certificaat behalen en je Senior collega’s staan steeds paraat om je met raad en daad bij te staan.
 • Je kan geregeld in het buitenland werken (EU of US).
 • Je kan werken vanuit moderne kantoren in Sint-Denijs-Westrem (Gent), op een boogscheut van de oprit/afrit van de autostrade en bovendien in een groene omgeving: het Parkbos bevindt zich op wandelafstand, ideaal om tijdens de middag een frisse neus te halen.
 • Last but not least: Work hard, Play hard is bij ons meer dan een holle slogan. We gaan enkele keren per week in groep lopen onder de middag, er is een maandelijkse drink op vrijdagavond & en jaarlijks Summer Event, we nemen deel aan allerhande wedstrijden (lopen, hockey, ..), en ga zo maar door.

Klaar om de Itineris-familie te vervoegen? 
LAAT VAN JE HOREN!

 

OVER UMAX

UMAX is een ERP software - gebouwd op Microsoft-technologie - dat CRM, facturatie, inning, meterstanden, asset en service management in 1 enkele oplossing combineert. Daardoor kunnen nutsbedrijven hun klanten nog beter & sneller bedienen.

OVER ITINERIS

Itineris werd opgericht in 2003 en kende al snel een sterke groei. Het bedrijf telt vandaag meer dan 380 experten in België en de US en heeft een solide financiële basis.

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Planner
Een planner zorgt voor efficiëntie en effectiviteit in het behalen van de korte termijn doelen. In een groep focust hij/zij op de manier waarop het doel behaald moet worden.
Visionair/strateeg
Een visionair/strateeg heeft een duidelijke visie over de toekomst en de richting die men uit moet. In een team neemt hij/zij de taken die de groep doet kritisch onder de loep met betrekking tot lange termijn relevantie.

Werkwaarden

Harmonieus
In deze job dient de medewerker procedures, afspraken of werkwijzen nauwkeurig na te leven. Er is een duidelijke taakomschrijving en de medewerker ontvangt regelmatig feedback over zijn/haar prestaties door middel van gestructureerd overleg. De medewerker heeft voornamelijk contacten binnen de eigen organisatie en deze zijn informeel van aard.
Vernieuwend
In deze job is de medewerker regelmatig bezig met het optimaliseren van producten of processen. Hierbij is een gezonde dosis fantasie en creativiteit van belang. De medewerker wordt uitgedaagd en dient regelmatig uit zijn comfortzone te treden. De dynamische en voortdurend evoluerende omgeving, met wisselende taken en verwachtingen, vereist een gezonde ondernemingsgeest van de medewerker.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Vergelijkbare startersjobs

 • =job.status_text

  Test Consultant

  Itineris Startersjob
  9051 Sint-Denijs-Westrem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds