Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Antwerpen

First Floor

HR Management Trainee

Bedrijfsomschrijving


First Floor brengt bedrijven en jong talent samen. We geloven in de kracht en het potentieel van jonge mensen én in hun onmisbare waarde om bedrijven 'future proof' te maken. Maar we beseffen ook dat die start nemen niet vanzelfsprekend is. Wij zijn de Trotter tijdens jouw reis: jij moet het doen, maar wij zijn er om je te gidsen door onbekend terrein. Maar een avontuur zal het zijn!

Waarom zijn wij anders? Wel, we zijn niet enkel recruiters en we zijn ook meer dan loopbaancoaches. We do both. En samen staan we in voor jouw verdere ontwikkeling. We zijn Career Architects. We gaan samen met jou op zoek naar wie je bent, wat je wil én wat bij jou past. Zo bouwen we aan jouw toekomst. We doen dat onder andere door boeiende traineeships aan te bieden en een uitdagende maar fun 3daagse - onze Elevator Days - waar je massa's inzichten krijgt maar ook wordt klaargestoomd voor je eerste professionele job. En het is nog fun ook ;-)

Functieomschrijving


Je start jouw HR loopbaan aan de basis: als recruiter. Mensen zoeken, screenen en matchen. Klinkt eenvoudig? Is het niet. Het vraagt veel inzicht en ook wel wat doorzettingsvermogen. Met mensen open in gesprek gaan, durven doorvragen, de juiste vragen stellen en vervolgens goeie linken leggen, liefst mét de nodige creativiteit. Out-of-the-box denken in combinatie met menselijk inzicht en uitstekende communicatieskills dus. Dat is niet iedereen zomaar gegeven. Maar geen nood, wij zijn er om je alle kneepjes te leren!

En uiteraard...met jouw digitale en social skills screen en vind je topkandidaten die je matcht met het juiste bedrijf of de juiste functie. Vanuit je eigen netwerk, via social media, job boards, events… maakt niet uit. Eén ding is zeker: als interviewkampioen zorg jij voor resultaat!

Profiel

Wat kan je:

 • Je denkt, ademt, doet…digital.
 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak.
 • Je bent drietalig NL – FR – ENG (of toch goed op weg…je durft vooral spreken en hierin groeien)
 • Je staat op met Instagram, Facebook, LinkedIn, Google,…
 • Naast mondelinge communicatieskills heb je een vlotte pen en weet je op een wervende manier potentiële werknemers én werkgevers te charmeren.

Wat voor iemand ben je:

Je krijgt veel van ons. Een vast contract, massa’s inzichten, begeleiding, de kans om te zoeken en ontdekken,…we verwachten daar ook iets voor terug: gedreven jonge talenten die bereid zijn het maximum te halen uit de start van hun carrière. Die – net als ons – er volop voor willen gaan en zich smijten. First Floor zoekt dus avonturiers die denken in opportuniteiten en oplossingen en elke tegenslag zien als een kans om er weer tegenaan te gaan. Dat betekent voor ons:

 • Enjoying the extra mile! Du-uh!
 • Je bent een sociaal beestje. Krijgt energie van menselijk contact en beseft dat je dus een groot deel van je tijd aan het communiceren bent (face-to-face gesprekken, online, en telefonisch).
 • Naast het communicatieve aspect hoort administratie er ook bij. Altijd. En dit doe je dan ook punctueel.
 • Je bent oplossingsgericht: “ja maar…” staat niet in je woordenboek. En vooral: je bent een DOENER
 • Je bent een plantrekker, leergierig en staat open voor feedback. Je durft hierbij ook kritisch naar jezelf kijken.
 • Flexibiliteit. Zowel qua regio als qua inhoud van mogelijke opdrachten. Je beseft dat je eerste ervaringen zijn om te leren en te groeien en dat starten als HR Manager niet erg realistisch is (maar niks mis met ambitie! ?).
 • Je hebt de nodige portie durf. Ook om je eigen authentieke zelf te zijn (ja ook met je leerpunten).
 • Als toekomstig HR expert ben je bereid de juiste balans te vinden tussen mensen helpen maar ook resultaat te boeken voor je werkgever.
 • Samen werken, samen denken, samen doen…dat ben jij!
 • Er mag al eens gelachen worden, we nemen onszelf niet altijd en overal té serieus.

We bieden aan

Wat krijg je van ons? Als starter net van de schoolbanken stap je in ons Elevator Programma. Als Young Professional met een eerste werkervaring (max 2-3 jaar) neem je deel aan ons FLY Programma. As in: Funky Leading Youngster.

Als consultant bij First Floor in deze programma’s werk je op afwisselende opdrachten en word je ondersteund door een personal coach (een jobcoach that is, we verplichten je niet om te gaan fitnessen). Daarnaast volg je ook een uitgebreid ontwikkelingsprogramma. Het doel? Samen ontdekken waar jouw ideale toekomst ligt en de best mogelijke start van je carrière maken. Zodat je na afloop een juiste keuze kan maken voor jouw professionele toekomst én zelf helemaal klaargestoomd bent hiervoor.

First Floor bied je een job in een ondernemend bedrijf met een informele werksfeer. Wij investeren in jou en omgekeerd. Elke dag is anders. Daarbij mag je rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen zoals een wagen (of niet, jouw keuze!) maar ook leuke extra’s zoals een Spotify en Netflix abonnement. Want we menen het echt wanneer we zeggen “Work hard, play hard”.

Leren en proberen maar met de zekerheid van een vast contract, klinkt dat als muziek in jouw oren? Dan ontmoeten we jou graag!

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Helikopter
Een helikopter houdt overzicht en kan de snelste weg naar succes bepalen. In een groep verliezen ze het lange termijn doel niet uit het oog.
Netwerker
Een netwerker brengt het team naar buiten en legt zeer vlot contacten met personen buiten het team om resultaten te verkrijgen of bekend te maken.

Werkwaarden

Harmonieus
In deze job dient de medewerker procedures, afspraken of werkwijzen nauwkeurig na te leven. Er is een duidelijke taakomschrijving en de medewerker ontvangt regelmatig feedback over zijn/haar prestaties door middel van gestructureerd overleg. De medewerker heeft voornamelijk contacten binnen de eigen organisatie en deze zijn informeel van aard.
Mensgericht
In deze job heb je veel contacten. Het is dan ook belangrijk dat de medewerker zich kan inleven in de ideeën en gevoeligheden van anderen. Als resultaat van zijn/haar werk ziet de medewerker het eindproduct of de uiteindelijk geleverde dienst en kan hij/zij betekenisvol zijn voor mensen buiten de organisatie.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Vergelijkbare startersjobs

 • =job.status_text

  Inhouse Recruiter

  Profile Group Startersjob
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds