Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Antwerpen

SGS

Insurance claims handler - Automotive

Bedrijfsomschrijving


Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.

SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze bijna 100.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze meer dan 1650 medewerkers alleen al in België?  Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise.

De Business Line "Transportation" focust zich op de Automotive, Marine, Rail en Aerospace industrie en biedt op maat gemaakte diensten aan op het vlak van controle, inspectie en schadeafhandeling. Het team Green Card binnen Transportation werkt als correspondent/vertegenwoordiger BA Auto voor buitenlandse verzekeringsmaatschappijen en behandelt aldus internationale schadedossiers, materiële schades en letselschades

Ter versterking van dit team zijn we op zoek naar een schadebeheerder.

Functieomschrijving

• Je werkt vanuit onze kantoren in Antwerpen.

• Je bent verantwoordelijk voor het volledig verloop van je eigen dossiers.

• Je neemt hiervoor de nodige acties, zoals het aanstellen van experten, je beoordeelt de aansprakelijkheid, zorgt voor de afwikkeling van de dossiers en de vergoeding van de partijen.

• Je hebt regelmatig contact met de verschillende partijen en met internationale schaderegelingskantoren waarvoor SGS vertegenwoordiger is in België.

Profiel

• Je hebt een bacheloropleiding rechtspraktijk/verzekeringswezen of evenwaardig door ervaring.
• Een eerste relevante ervaring in schadebeheer is pluspunt, maar geen noodzaak. Schoolverlaters komen ook in aanmerking.
• Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans en het Engels. Kennis van Duits is een plusplunt.
• Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid.
• Je bent een teamplayer.
• Je bent administratief sterk.

We bieden aan

Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een interessante volgende stap. Binnen SGS kan je rekenen op een verantwoordelijke functie, een gezellig team van collega’s en een aantrekkelijk salarispakket helemaal aangepast aan jouw kennis en ervaring (denk aan maaltijdcheques, groepsverzekering, etc...) 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare startersjobs