Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Sint-Niklaas

NIKO

Internal Project Sales Medewerker

Bedrijfsomschrijving

Niko is marktleider in België en produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Niko zet volop in op doordacht design, kwalitatief hoogstaande producten en een milieuvriendelijk productieproces, en investeert hiervoor sterk in onderzoek en ontwikkeling. Binnen zijn designfilosofie streeft Niko ernaar voortdurend innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke producten op de markt te brengen.

Niko is een bedrijf in volle groei, stelt meer dan 630 medewerkers tewerk en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 125 miljoen euro.

Momenteel heeft Niko vestigingen verspreid over heel Europa: België, Frankrijk, Nederland, Slowakije en Denemarken.
 

Functieomschrijving

Je ondersteunt de vertegenwoordigers van het project salesteam bij hun commerciële activiteiten door

  • via diverse kanalen (tjidschriften, gespecialiseerde bedrijven, info via onze vertegenwoordigers) nieuwe en lopende projecten op te sporen.
  • deze informatie te vervolledigen (contactpersonen, technische specificatie,…) door telefonisch contact met de opdrachtgevers, architecten en studiebureaus, aan wie je desgewenst ook de Niko oplossingen toelicht.
  • de vorderingen in deze nieuwe en lopende projecten nauwgezet op te volgen en alle verzamelde informatie bij te houden in de database die je beheert.

Profiel

  • Perfect tweetalig zijn (NL/FR) is een must.
  • Je bent ondernemend en hebt zin voor initiatief om klantcontacten te beheren en uit te bouwen.
  • Je hebt een dynamische persoonlijkheid en je bent flexibel ingesteld. Het uitdagende karakter van de gesprekken, vraagt goede communicatieve vaardigheden, vasthoudendheid en een portie mensenkennis.
  • Je bent sterk in plannen en organiseren.
  • Verder ben je een echte teamplayer die autonoom en doelgericht werkt.
  • Kennis van MS Office is een vereiste.
  • Je hebt een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring

We bieden aan

Een mooi salaris, aangevuld met extralegale voordelen vormen slechts de basis van ons aanbod.

Wat minstens even belangrijk is, is dat je terechtkomt in een solide bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. In een no-nonsensebedrijf dat doet wat het zegt, en zegt wat het doet. In een bedrijf dat nooit stilstaat, maar voortdurend nieuwe kwaliteitsoplossingen lanceert. In een bedrijf met toffe, open collega’s waarop je kunt bouwen. Kortom, in een bedrijf dat je ten volle ondersteunt en uitdaagt.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn