Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Brussels

ORDINA

Junior/ Kickstarter TRAINEESHIP

Bedrijfsomschrijving

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2.900 medewerkers.(650 Ordina Belgium NV).
Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.  Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld hebben wij de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Onze kracht is dat wij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klant door onze kennis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving. Technologie is een belangrijke aanjager van verandering in ons leven. Innovaties volgen elkaar snel op en zijn van grote invloed op ons werk en onze leefomgeving. Ordina volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen dan ook op de voet. We maken deze relevant in de context van de klant door innovatieve business- en IT-toepassingen voor de klant te creëren die waarde toevoegen en tastbare resultaten geven.

Functieomschrijving


Junior/ Kickstarter TRAINEESHIP - Information/Cyber Security & Risk Management

Information/Cyber Security is een topic dat momenteel aandacht krijgt vanuit allerlei hoeken. Management inclusief C-level, zijn bezorgd dat hun bedrijf slachtoffer wordt van een cyber hack/aanval.. Terzelfder tijd is het zo dat bedrijven zich moeten moderniseren. Dit betekent een volledige digitalisering en dit zorgt ervoor dat het aantal doelwitten voor een cyber hacker alsmaar toeneemt. Bedrijven zijn dan ook constant op zoek naar mensen en partners die hun kunnen helpen met dit topic.

Om de Ordina Secure By Design value proposities en onze security business unit verder uit te bouwen starten wij een Traineeship Information/Cyber Security & Risk Management.

In het traineeship word je intensief begeleid om snel te groeien. Onze experts zullen je trainen en dit wordt aangevuld met een intensief opleidingsprogramma, certificatietraject, maar ook de persoonlijke ontwikkelingplan, zoals communiceren, samenwerken en adviseren komt aan bod. Je ontwikkeltraject is uniek en afgestemd op je wensen en ambities. Hoe meer initiatief je toont, hoe interessanter het traineeship voor je wordt. Wil je extra energie stoppen in het bedrijf? Investeer dan in onze “Competence Centers” of “Communities”.

 

Profiel

In die positie bij Ordina, word je ingeschakeld bij trajecten rond informatiebeveiliging en risico beheer (Information/Cyber security en of risk management).

 • Je creëert en beheert effectieve en duurzame dataprotectie programma’s die onze klanten helpen met het naleven van de wet- en regelgeving.
 • Je installeert, meet, test en brengt verslag uit over de effectiviteit en efficiëntie van information security controls (zoals bvb. firewall, IAM systeem, encryptie, ...).
 • Je bent bereid om security initiatieven te leiden en ervoor te zorgen dat ze succesvol worden uitgevoerd.
 • Je bent geïnteresseerd in de nieuwe trends en technologieën binnen het cybersecurity domein en hoe ze onze klanten toegevoegde waarde kunnen brengen.
 • Uiteindelijk zal je plannen ontwikkelen die de information security strategie van onze klanten omvatten.

We bieden aan

 • Je hebt de kans om een winnend team te vervoegen en mee te werken aan het succes van de security business unit. De unit wordt geleid door Mark Vandenwauver, een naam die gekend is in de Informatie/Cyber Security wereld waar hij al meer dan een kwart eeuw actief is.
 • Je zal de kans krijgen om uitdagende interne of externe projecten bij topbedrijven in België te vervoegen en Mark zal je gids zijn doorheen deze somstijds moeilijke trajecten.
 • Ordina zal je ook toelaten om je continu bij te scholen en zal je ondersteunen bij het behalen van professionele certificaten (zoals CISSP).
 • En natuurlijk bieden we een competitief salarispakket met extralegale voordelen (firma wagen, laptop, verzekeringspakket, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, ...).
Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare startersjobs

 • =job.status_text

  Young Professional @ Capgemini

  Capgemini Belgium Startersjob
  1831 Diegem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Java Developers

  Capgemini Belgium Startersjob
  1831 Diegem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Digital Native

  Capgemini Belgium Startersjob
  1831 Diegem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds