Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Antwerpen

Sdworx

Junior payroll advisor

Bedrijfsomschrijving

SD Worx is een internationale HR dienstverlener. We bestaan ondertussen meer dan 70 jaar en verzamelden heel wat expertise in Payroll, HR en tax en legal. Wereldwijd tellen we meer dan 60.000 klanten, van kleine tot grote ondernemingen.

Functieomschrijving


Werken bij SD Worx betekent vertrouwen krijgen en verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en vooral, energie krijgen van mensen. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten telkens weer het juiste advies krijgen in een belangrijke, vertrouwelijke materie. Je beantwoordt vragen over sociaal-juridische materie, systeemtechnische vragen en zorgt voor een correcte afhandeling van de loonverwerking.

Profiel

Je bent net afgestudeerd of hebt al een eerste werkervaring achter de rug, maar het kriebelt toch een beetje om verder te kijken? je bent zowel mondeling als schriftelijk een vlotte communicator. Problemen oplossen, daar deins je niet voor terug. Maar vooral heb je interesse in HR en payroll en ben je bereidt om voortdurend bij te leren en jezelf te ontwikkelen. Ten slotte ben je vlot in analyse van en goochel je met cijfers.

We bieden aan

Werken bij SD Worx betekent vertrouwen krijgen en verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en vooral, energie krijgen van mensen. Om tot de beste resultaten te komen, is samenwerken essentieel: we delen onze passie, onze kennis en ons plezier. Wat je niet weet, kan je leren. Je krijgt stevige ondersteuning van je collega’s en je kan bij de start rekenen op een stevige basistraining. kan rekenen op de beste opleidingen.

Hier kan je alle richtingen uit, je krijgt de erkenning en flexibiliteit om je eigen pad uit te stippelen.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Vergelijkbare startersjobs