Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Langemark, Moorslede of Brugge

Milcobel

Junior Productie supervisor (Langemark, Moorslede of Brugge)

Bedrijfsomschrijving


Milcobel, met hoofdzetel in Kallo, verwerkt jaarlijks 1.8 miljard liter melk afkomstig van haar 2600 leden-melkveehouders. Dit vertaalt zich in de productie van de bekende Brugge Kaas, industriële kazen, boter, room, melkdranken, melkpoeder en ijsjes. Milcobel is zowel nationaal als internationaal actief. Met een omzet van €1.2 miljard, 7 productiesites en 2000 medewerkers is Milcobel de nummer 1 zuivelproducent in België. Dankzij het unieke economische model zijn de leden-melkveehouders de rechtstreekse begunstigden van het resultaat. Als Belgische coöperatie zet Milcobel sterk in op duurzame groei. Om die groei te realiseren zijn wij steeds op zoek naar talent dat samen met ons grenzen wil verleggen.

Functieomschrijving

Als productie supervisor ben je verantwoordelijk voor het organiseren en leiden van de dagelijkse productie- en reinigingsprocessen. Jouw takenpakket:

 • Opleiden en coachen van jouw team. Je zorgt ervoor dat jouw team zo efficiënt en veilig mogelijk werkt.
 • Behalen van de verwachte resultaten op het vlak van veiligheid, kwaliteit, capaciteit en duurzaamheid.
 • Instaan voor de dagelijkse organisatie en de opvolging van één of meerdere lijnen.
 • Toezien op een correcte toepassing van de regels inzake hygiëne en veiligheid.
 • Nemen van de nodige acties bij storingen.
 • Invullen van diverse documenten ter ondersteuning van de planning, kwaliteit en technische dienst
 • Het nemen van initiatieven om het productieproces zo efficiënt te laten verlopen.

Profiel

 • Hebt een bachelor of master. 
 • Bent leergiering en kijkt uit naar een eerste leidinggevende rol. We verwachten niet dat je ons proces, systemen en rapportering al kent, wat zouden we je anders nog kunnen leren?
 • Bent enthousiast, gedreven en vooral.... jezelf.
 • Hebt de nodige 'brains', maar combineert dit met een no-nonsense mentaliteit en ongecomplexeerde houding.
 • Bent geïnteresseerd in de werking van machines en het optimaliseren van een productieproces.
 • Hebt sterke organisatorische vaardigheden en bent oplossingsgericht.
 • Houdt ervan om andere te inspireren en motiveren. Hierbij schrik je er niet van terug om de prestaties van je team te evalueren en bij te sturen.

We bieden aan

Milcobel biedt je een boeiende job in een jong en dynamisch team aan, een intensieve opleiding, een omgeving waarin je jezelf kan ontplooien en een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen.

Herken je jezelf in onze kernwaarden: Moedig zijn, Eerlijkheid, Loyaliteit en Kwaliteit? Heb je interesse in voeding en voel je jou een geboren leider? Solliciteer dan vlug! Eén ding is zeker: impact heb je vanaf dag één!

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Challenger
Een uitdagend/challengend teamlid probeert het potentieel van elke samenwerkingspartner of teamlid te maximaliseren om iedereen te betrekken in het streven naar zeer goede prestaties.
Visionair/strateeg
Een visionair/strateeg heeft een duidelijke visie over de toekomst en de richting die men uit moet. In een team neemt hij/zij de taken die de groep doet kritisch onder de loep met betrekking tot lange termijn relevantie.

Werkwaarden

Harmonieus
In deze job dient de medewerker procedures, afspraken of werkwijzen nauwkeurig na te leven. Er is een duidelijke taakomschrijving en de medewerker ontvangt regelmatig feedback over zijn/haar prestaties door middel van gestructureerd overleg. De medewerker heeft voornamelijk contacten binnen de eigen organisatie en deze zijn informeel van aard.
Resultaatgericht
In deze job staat het boeken van resultaten voorop. De medewerker draagt veel verantwoordelijkheid over het uiteindelijk afgeleverde product of dienst. Zijn/haar beslissingen hebben een impact op de organisatie of op anderen.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn