Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Mechelen

ORDINA Belgium

KICKSTART Traineeship - Quality & Compliance

Bedrijfsomschrijving

Over Ordina
Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2.900 medewerkers.(650 Ordina Belgium NV).
Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.  Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld hebben wij de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Onze kracht is dat wij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klant door onze kennis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving. Technologie is een belangrijke aanjager van verandering in ons leven. Innovaties volgen elkaar snel op en zijn van grote invloed op ons werk en onze leefomgeving. Ordina volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen dan ook op de voet. We maken deze relevant in de context van de klant door innovatieve business- en IT-toepassingen voor de klant te creëren die waarde toevoegen en tastbare resultaten geven.

Een lokale specialist, dicht bij de klant
Ordina streeft naar duurzame, resultaatgerichte relaties met klanten én medewerkers, zodat de kennis en ervaring van onze medewerkers voor langere tijd beschikbaar is voor onze klanten.
Grote vraagstukken worden vaak door middel van innovatie opgelost. Ordina gelooft dat innovatie mogelijk wordt als we tot de essentie van het probleem doordringen. Daarvoor is kennis nodig, van de klant, de markt en de ICT-mogelijkheden, maar nog belangrijker is het vermogen om die kennis toe te passen in de context van de klant.

Medewerkers maken het verschil
Medewerkers bepalen het succes van Ordina. Voor Ordina geldt letterlijk dat onze professionals het verschil maken. Iedere dag weer, bij onze klanten. Iedere dag zetten ze met passie en trots hun talenten in bij onze klanten. Ons HRM-beleid kent drie pijlers: aantrekkelijk werkgeverschap, een renderende en vitale workforce en betrokken medewerkers en managers. Door te werken aan deze drie pijlers maken we het voor medewerkers leuker, gemakkelijker en aantrekkelijker om te excelleren bij de klant. Om hun talent in te zetten met passie en trots. Wij geven hier invulling aan door aandacht te besteden aan onder meer opleiding, kennisdeling, gezondheid en beloningsbeleid.
 

Functieomschrijving

Ben jij net (of bijna) afgestudeerd en klaar voor een avontuur binnen de Life sciences industrie? Heb je een passie voor kwaliteit en alles wat hiermee te maken heeft? Beschik je over een gezonde portie analytisch denkvermogen? Ben je bereid je kennis een boost te geven en in te stappen in een continu groeiproces? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wie is Q?
Q is een gepassioneerd team van meer dan 70 pharma kwaliteits experten en is daarmee één van de marktleiders in de verschillende domeinen binnen de Pharma. Zij vormen de onlosmakelijke link tussen kwaliteit en Pharma/Biotechnologie.
Onze specialisten zijn actief in verschillende domeinen zoals project engineering, computer systeem validatie, proces validatie en equipment kwalificatie. 
Wij helpen onze klanten met hun vraagstukken rond kwaliteit en staan in voor een gecontroleerde en gedocumenteerde aanpak conform de nationale en internationale normen, richtlijnen en industriële best practices (GxP, 21 CFR part 11, ICH, QMS, ISO,…).
Bij Q staan de mensen centraal. Wij hebben oog voor jouw groeipad en bieden je een intensieve coaching en training gedurende je traject. We luisteren naar je noden en houden rekening met jouw persoonlijke levenssfeer.
Neen, we zijn helemaal geen saaie bende! Naast opleidingen en kennisdeling staan er jaarlijks ook teambuilding activiteiten én een Q-weekend op het programma.

Ordina Kickstarter Academy
De Q Kickstarter Academy heeft als doel jou en je toekomstige collega’s onder te dompelen in het reilen en zeilen van validatie en alles wat hierrond hangt. Via presentaties en workshops, gegeven door onze experts in de verschillende domeinen, willen we jou als nieuwe Q-collega klaarstomen en voorzien van de nodige bagage om goed voorbereid aan de slag te kunnen bij één van onze klanten. Deze opleiding raakt alle takken van validatie zodat je een brede basis ontwikkelt waarop je kan verderbouwen maar zorgt ook voor een basis SQL, Lean Six Sigma, Agile, security en workshops over hoe je een goede consultant kan worden.

Profiel

Je beschikt over:

 • Een Bachelor of Master diploma (bij voorkeur IT, (Bio) Chemie, (Bio-)ingenieur, Bio-informatica, Pharmacie, ...)
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Sterke documentatievaardigheden
 • Een analytisch denkvermogen; je kunt prioriteiten stellen en hebt gevoel voor planning en organisatie
 • Een grote zin voor verantwoordelijkheid
 • Een vlotte kennis van het Engels
 • Een kwaliteitsgerichte attitude 

We bieden aan

Omdat groeien belangrijk is…
… biedt Ordina Q ook:

 • Een high-tech omgeving met focus op kennis en innovatie
 • Een groot aantal workshops, trainingen en evenementen in samenwerking met de Ordina Academy
 • Reële doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf en om uw carrière duidelijk te definiëren aan de hand van een Human Talent Management Program
 • Regelmatig team evenementen en sociale bedrijfsevenementen
 • Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met de marktsituatie met een breed beloningspakket
 • Een open no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor persoonlijk initiatief
Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn