Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Oostende

Daikin

Maintenance engineer

Bedrijfsomschrijving

Daikin is toonaangevende fabrikant & leverancier van systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning, inclusief warmtepompen en commerciële koeling.

Onze Engineering afdeling zoekt dagelijks naar manieren om de productie van de Daikin-toestellen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dat gaat van het stroomlijnen van het productieproces tot een nauwgezette samenwerking en communicatie met de verschillende productie-, aankoop-, kwaliteits- en designafdelingen binnen Daikin Europe N.V. Momenteel zijn wij op zoek naar een dynamische Maintenance Engineer binnen de sectie maintenance.

Functieomschrijving

Als maintenance engineer heb je continu contacten met de productieruimte.

 • Je wordt verantwoordelijke voor verschillende productielijnen en shops waarin je de betrouwbaarheid van de machines controleert en verbetert.
 • Je helpt mee met het uitbouwen van een onderhoud systeem (master data, …) en helpt ook bij het visualiseren en onder controle houden van de kosten.
 • Je werkt verbetervoorstellen uit en volgt die ook verder op. Hier onderhoudt je het nodige contact met externe leveranciers.
 • We helpen je bij het doorgroeien naar een specialisatie binnen de divisie. Deze opleidingen worden intern gegeven.
 • Je bent de technische support van de maintenance operatoren en assisteert indien nodig bij een onderhoudsprobleem in de productie.
 • Je biedt assistentie bij de trouble-shooting en zoekt naar gepaste oplossingen. Daarbij analyseer je de problemen met het oog op continue verbetering. 

Profiel

 • Je bent industrieel ingenieur bij voorkeur met specialisatie automatisatie.
 • Je bent een doorzetter die vlot communiceert.
 • Je bent een hands-on persoon, flexibel, dynamisch, teamgericht en stressbestendig.
 • Een goede kennis van het Engels is essentieel.
 • Ervaring in een onderhoudsdienst is een pluspunt maar geen vereiste.
 • Je hebt een sterke interesse in mechanica, tool management, matrijzenbouw, onderhoud, …
 • Korte verplaatsingen naar het buitenland in het kader van opleiding zijn voor jou geen probleem

We bieden aan

Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in de Europese hoofdzetel van een internationaal denkende en opererende onderneming. Wij bieden een vast contract van onbepaalde duur. Wij voorzien een grondige aanvullende opleiding en een sterk motiverende begeleiding gecombineerd met een competitief salaris in overeenstemming met het belang van uw functie, aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Challenger
Een uitdagend/challengend teamlid probeert het potentieel van elke samenwerkingspartner of teamlid te maximaliseren om iedereen te betrekken in het streven naar zeer goede prestaties.
Visionair/strateeg
Een visionair/strateeg heeft een duidelijke visie over de toekomst en de richting die men uit moet. In een team neemt hij/zij de taken die de groep doet kritisch onder de loep met betrekking tot lange termijn relevantie.

Werkwaarden

Resultaatgericht
In deze job staat het boeken van resultaten voorop. De medewerker draagt veel verantwoordelijkheid over het uiteindelijk afgeleverde product of dienst. Zijn/haar beslissingen hebben een impact op de organisatie of op anderen.
Accuraat
In deze job staat nauwkeurigheid en accuraat werken voorop.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Vergelijkbare startersjobs

 • =job.status_text

  Procurement Engineer

  Daikin Startersjob
  8400 Oostende
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds