Terug naar alle starterjobs

Thumb 93e094548acede0eb6af24c3404a190b1697ad84

Starterjob

Sint-Niklaas

VANHOECKE & PEUGEOT

NATUURTALENT SALES

Bedrijfsomschrijving

Een topverhouding tussen kwaliteit, service en prijs, daar staan VANHOECKE & PEUGEOT al 50 jaar samen voor. Door hun jarenlange ervaring zijn ze uitgegroeid tot dé PEUGEOT-referentie in het Waasland en ver daarbuiten. Al 3 generaties lang gaan passie voor wagens, techniek en vakmanschap hier hand in hand.

Garage & Carrosserie VANHOECKE, met hoofdvestiging in Sint-Niklaas, maakt deel uit van de Groep IMACAR die bestaat uit 6 PEUGEOT-bedrijven. De 40-tal medewerkers worden continu bijgeschoold om de klanten optimaal te begeleiden bij de aanschaf en het onderhoud van de wagen van hun dromen. Alleen zo kunnen ze tegemoetkomen aan de hoge eisen rond veiligheid, uitstraling en comfort waar iedere klant recht op heeft. Bij VANHOECKE begrijpen ze dat 100%. 

Wil jij ook deel uitmaken van dit topteam? Start dan maar snel je motor want misschien ben jij wel onze…

NATUURTALENT SALES

Schakel jij ook graag een versnelling hoger voor je klanten?

Functieomschrijving

  • Als motor van het showroom salesteam ben jij uitstekend geplaatst om klanten de beste service te garanderen. Door jouw commercieel DNA, ben je in staat om naar de klant te luisteren en dankzij jouw sterke sensoren kan je dé oplossing op maat bieden voor zijn verwachtingen.
  • Bovendien zorg je voor een uitstekende service na verkoop en bij de opvolging van klanten. Je neemt gepast initiatief om de batterij van slapende klanten opnieuw op te starten.
  • Jouw KMO-mentaliteit zorgt ervoor dat je werk ziet en er alles aan doet om mee te bouwen aan de blijvende rendabiliteit van de onderneming.  Deze polyvalentie maakt jou complementair met de rest van het team.

Profiel

  • Dankzij de commerciële kilometers op jouw teller of jouw aangeboren salestalent, ben je in staat naar klanten te luisteren en perfect te begrijpen wat de beslisser wil. Je stuurt hem of haar in de juiste richting en schakelt op het juiste moment een versnelling hoger om de deal af te sluiten.
  • Het voorbereidende traject tussen naservice en sales is voor jou minstens even belangrijk als het sluiten van de deal zelf, waardoor klanten jouw klantgerichtheid en servicebereidheid opmerken en waarderen. Vanuit jouw dynamiek, brandstof en veerkracht kan je ook op moeilijke momenten doorzetten en volharden.  Naast het verkopen van wagens, krijg je ook een kick van het verkopen van bijbehorende dienstverlening.
  • Geen autokenner? Geen nood: jouw enthousiasme en commercieel talent worden ondersteund door een degelijke opleiding en inleiding in het vak. We kijken eerder naar jouw persoonlijkheid, uitstraling en inzet dan naar diploma’s of technische kennis.

We bieden aan

Blijvende groei en de kick van sales, dat mag je verwachten. Je komt terecht binnen een warme en familiale onderneming, waar je ook als mens verder kan ontplooien. De stabiliteit van een degelijke en gerenommeerde groep wordt gecombineerd met de persoonlijke aanpak van een KMO, best of both worlds dus! Financieel zorgt men ervoor dat je beloond wordt naar jouw talenten en volgens de inzet van het ganse team. Bovendien ontvang je een mooi pakket extralegale voordelen, inclusief bedrijfswagen.

Sollicitatieprocedure: Stuur jouw Cv naar ASAP, wij bekijken die en contaceren jou telefonisch voor een eerste screening. Verder werken we via video interview en nadien volgen uiteraard ook face to face interviews bij ASAP en Peugeot. Hopeijk volgt er nadien een contract voor jou!

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn