Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Oostende

Daikin

Onderhoudstechnieker - Weekendploeg

Bedrijfsomschrijving


Daikin is toonaangevende fabrikant & leverancier van systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning, inclusief warmtepompen en commerciële koeling.

Functieomschrijving

Na een grondige opleiding maak je deel uit van het onderhoudsteam dat instaat voor:

 • Het opsporen van fouten en het herstellen van machines en installaties, onder andere door middel van meegeleverde schema’s of door aanloggen op de plc.
 • Het technisch en preventief onderhoud van machines en nutsvoorzieningen : airconditioning, afvalwaterinstallatie, stoomketels, compressoren, drogers, …
 • Maintenance medewerkers kunnen volgens een beurtrol -ingezet worden voor niet dagdagelijkse onderhoudstaken: improvements, analyses, controles, noodzakelijke opleidingen, …

Uurrooster

De weekendploeg werkt 24 uur per week, volgens onderstaand werkrooster:

Zaterdag van 05.00 tot 10.40 en van 11.00 tot 17.00

Zondag van 05.00 tot 10.40 en van 11.00 tot 17.00

Profiel

 • Je beschikt over een diploma hoger secundair technisch onderwijs met als afstudeerrichting elektriciteit, electro-mechanica, automatisatie, onderhoudstechnieken, …. Ook HBO5 studenten komen in aanmerking. 
 • Je bent in staat om op een doordachte wijze technische problemen te analyseren en de gepaste oplossing te vinden. 
 • Je bent vertrouwd met het lezen van technische tekeningen en sturingsschema’s en hebt een stevige basis m.b.t. elektriciteit, elektronica, PLC, pneumatiek of hydraulica. 
 • Je kan zelfstandig werken en bent bereid om je continue bij te scholen om je functie als onderhoudstechnieker te kunnen uitvoeren 
 • Deze vacature kan niet ingevuld worden door deeltijds of halftijds tewerkgestelde werknemers.

We bieden aan

Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in de Europese hoofdzetel van een internationaal denkende en opererende onderneming. Wij bieden een vast contract van onbepaalde duur. Wij voorzien een grondige aanvullende opleiding en een sterk motiverende begeleiding gecombineerd met een competitief salaris in overeenstemming met het belang van uw functie, aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Vergelijkbare startersjobs

 • =job.status_text

  Teamleader

  Daikin Startersjob
  8400 Oostende
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds