Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Antwerpen

Sdworx

Payroll Consulent KMO (Kantoor Brussel/ Vilvoorde)

Bedrijfsomschrijving

SD Worx is een internationale HR dienstverlener. Gedurende meer dan 70 jaar bouwden we expertise op in in Payroll, HR en sociaal juridisch advies. Vandaag bouwen meer dan 60.000 klanten (grote en kleine ondernemingen) op onze exerptise.

Functieomschrijving


Bij SD Worx kom je terecht in een team dat KMO-klanten adviseert. Als payroll consulent sta je dicht bij jouw klanten door een persoonlijke aanpak en dit zowel telefonisch als door regelmatige klantbezoeken. Je zorgt ervoor dat jouw klant bij je terecht kan voor elke vraag. Je hebt commerciële flair en vertrouwen, integriteit, passie, innovatie en resultaatgerichtheid zijn waarden die je hoog in het vaandel draagt. Teamplayer is jouw “middle name”. Je bouwt een echte vertrouwensrelatie op met je klant en bent zijn HR-partner.

Je takenpakket bestaat uit:

 • Het correct verwerken en beheren van de loonberekening van jouw klanten;
 • Echt luisteren naar de klantbehoeften om zo tot de kern van de vraag te komen;
 • Een dagdagelijkse doorgedreven adviesverlening;
 • Het inzetten van je expertise m.b.t IT-pakketten, sociale wetgeving, payroll en onze KMO-dienstverlening en deze blijvend uitbouwen ten voordele van jouw klanten.

Profiel

Wij verwachten dat je:

 • Een sterke interesse hebt in personeelsbeleid in het algemeen, verloning, payroll en wetgeving in het bijzonder.
 • Leergierig – en commercieel ingesteld bent en wilt bijdragen aan onze teamspirit met een gezonde dosis humor en flair;
 • Een passie hebt voor KMO ’s en HR-materie op maat van jouw klant vertaalt;
 • Minstens over een bachelor diploma of gelijkwaardige ervaring beschikt.

We bieden aan

Als payrollconsulent ben je het eerste aanspreekpunt van je klanten binnen SD Worx. Je werkt in een team en wordt bijgestaan door onze juridische en technische experts. Bovendien krijg je tal van mogelijkheden om zelf bij te leren. Je start als payrollconsulent met een opleiding van vijf weken en bouwt stapsgewijs een eigen portefeuille uit.
Wij garanderen je alvast een innoverende organisatie waar je persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat met het opleveren van ijzersterke resultaten voor SD Worx - nationaal én internationaal. We zorgen natuurlijk voor een passend loon en voor extralegale voordelen.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Vergelijkbare startersjobs

 • 2018-11-01
  =job.status_text

  Junior payroll advisor

  Sdworx Startersjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds