Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Brussel

Mediaplanet

Project manager Media & Sales

Bedrijfsomschrijving

Mediaplanet is een Zweeds bedrijf dat zijn concept ondertussen al vertaald heeft naar 15 kantoren in 14 verschillende landen.

We zijn een jong, salesgedreven en snelgroeiend mediabedrijf dat themabijlages, online video en online campagnewebsites publiceert. Deze bijlages en online producties worden gefinancierd door advertenties en gedistribueerd bij kwalitatief hoogstaande mediakanalen zoals De Standaard, De Morgen en Trends magazine.

Functieomschrijving

Als Project Manager werk je een contentmarketingstrategie uit voor één specifiek onderwerp. Je bent verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een themabijlage van zestien pagina’s, welke gedistribueerd wordt in sterke media, zoals De Standaard, De Morgen, La Libre Belgique, La Dernière Heure en Trends/Tendances.

Verder krijg je ook de kans om de online markt te verkennen door middel van (interactieve) online video en nichewebsites. Het is aan jou om potentiële adverteerders te benaderen, onderhandelingen te voeren en deals te maken. Om een zo goed mogelijke onderhandeling te kunnen voeren, zorg je ervoor dat jij weet wat er speelt in de wereld van jouw thema. Hiervoor doe je research en breng je de markt in kaart. Op basis van de trends en ontwikkelingen in de markt ontwikkel je de content van jouw project.

Profiel

Wij zoeken ambitieuze Project Managers die zelfstandig kunnen werken, zich kunnen vastbijten in een thema, creatieve ideeën kunnen koppelen aan de nodige sales om het project te doen slagen en die tegelijk graag deel uitmaken van een hecht team dat voluit gaat voor zijn doel. 

Je bent extravert, staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit je lood slaan. Je bent een ambitieuze en energieke kandidaat met een hogere opleiding. Daarnaast kan je gestructureerd werken, conceptueel denken en ben je creatief in het bedenken van oplossingen. Sales-, marketing- en communicatie-ervaring zijn een pro, maar niet noodzakelijk.

We bieden aan

Een boeiende job met veel doorgroeimogelijkheden en opportuniteiten.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf