Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Brussel

Proximus

Proximus Management Trainee Program

Bedrijfsomschrijving

Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken.

Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start.
 

Functieomschrijving

Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma.

Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

Profiel

Je behaalt in de zomer van 2019 een Master in Economie, Marketing, Strategie, Management, IT, Finance, Logistiek, Burgerlijk-, Industrieel- of Handelsingenieur en kan excellente studieresultaten voorleggen. Daarnaast heb je dankzij extra curriculaire activiteiten al wat ervaring in leadership en projectmanagement.
Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels
Je bent digital savvy & gepassioneerd door nieuwe technologieën en trends in telecom, ICT, cloud oplossingen, IoT, …
Je bent agile, en deinst niet terug voor een veranderende en innoverende omgeving
Nieuwsgierigheid en klantgerichtheid zitten in je DNA
Je bent een geboren team player, werkt goed samen met anderen en neemt verantwoordelijkheid
Je bent ambitieus, geëngageerd en bereid een echt Proximus Ambassador te zijn.

We bieden aan

Wij bieden de beste start voor je carrière, in een innovatieve omgeving met veel verandering. Je krijgt verantwoordelijk vanaf je eerste opdracht en wordt ondersteund in je groei door individuele coaching en mentoring maar ook opleidingen in groep. We bieden je een uitgebreid voordelenpakket op vlak van mobiliteit, verzekeringen, telecom en flexibiliteit, naast een aantrekkelijk salaris.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Vergelijkbare startersjobs