System Engineers acADDemICTs | Startersjob | Consulting | Student.be

Terug naar alle startersjobs

Thumb f33ea43972077ca0b09b423b359228792b9e8c0b

Startersjob

Beersel

Realdolmen

System Engineers acADDemICTs

Bedrijfsomschrijving


Realdolmen valt niet onder de standaardnoemer van een ICT-bedrijf. ICT-bedrijven focussen en vertrekken bijna altijd eerst vanuit de technologie; Realdolmen focust in de eerste plaats op het resultaat dat haar klanten ermee kunnen bereiken en werkt zo naar het technologische gegeven.

We zijn er bij Realdolmen dan ook vast van overtuigd dat ICT het functioneren van mensen en bedrijven efficiënter en bovenal eenvoudiger moet maken. Daarvoor dient ICT trouwens toch? We zijn er ook zeker van dat als je iets eenvoudiger maakt, je het tegelijk ook efficiënter maakt.

ICT perfect doen werken voor de business van onze klanten doen we door dicht bij hen te staan, hen goed te leren kennen en te begrijpen waar zij mee bezig zijn en wat hen ’s ochtends uit hun bed doet komen.Klanten het leven eenvoudig maken doen we voornamelijk door dé expert te zijn in ICT-technologieën en de uitvoering van ICT-projecten en outsourcingstrajecten. Op deze manier nemen wij de complexiteit die inherent is aan heel dat ICT-domein bij hen weg, en kunnen de klanten zich concentreren op waar hun bedrijf bezig mee moet zijn.

Functieomschrijving

Ons Microsoft Hybrid Cloud team implementeert hybride datacenter projecten voor onze klanten, gebaseerd op de Microsoft technologie stack. Voor dit team zijn we op zoek naar gemotiveerde junior consultants, met een passie voor Infrastructuur en cloud.

We voorzien een opleiding van 3 maand: eerst gaan we jullie de basistechnieken aanleren via klassikale training en hands-on projectoefeningen. Verder in het opleidingstraject krijg je persoonlijke coaching en opvolging van je mentor, op echte klantenprojecten.

Uiteindelijk zal je bij grotere projecten in team werken met collega’s system engineers, technisch consultants, architecten en projectleiders om samen een nieuw succesverhaal te schrijven. Men kan op jou rekenen voor de vakkundige implementatie van de aan jouw toevertrouwde taken, uiteraard volledig in lijn met je core competenties en ambities. Bij kleinere systeemtechnische projecten zal je al snel zelf aan het stuur zitten: je adviseert je klant vanaf het ontwerp totdat zijn oplossing helemaal operationeel is.

Veel uitdaging en drukke dagen dus, maar wees gerust: er blijft voldoende tijd over om je kennis bij te schaven en op de hoogte te blijven van de technologische ontwikkelingen. En dat vinden wij belangrijk. Want die kennis deel je met je collega's zodat jullie efficiënter samenwerken en nog betere projecten afleveren. We willen tenslotte de referentie op de markt zijn!

Profiel

 • Je bent leergierig en ambitieus. Je investeert ook van jouw eigen tijd in het up-to-date houden van je competenties. Je bent bereid om je kennis te bewijzen met Microsoft certificaties.
 • Je hebt reeds een basiskennis van IT infrastructuur en staat te popelen om een expert te worden in de Microsoft datacenter technologieën (Windows Server, Hyper-V, Active Directory, System Center, SQL Server, Exchange, SharePoint, Azure ..).
 • Bij voorkeur heb je een IT-opleiding genoten met een specialisatie of stage in IT infrastructuur.
 • Je schrijft en spreekt vlot Nederlands en Engels. Een goeie kennis van het Frans is zeer mooi meegenomen.
 • Je bent een echte teamspeler, maar je trekt je ook alleen prima uit de slag. Je bent sociaal vaardig en altijd bereid kennis te delen met collega’s.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Je werkt nauwkeurig en projectmatig, en weinig bereid tot het maken van compromissen als het over kwaliteit gaat.

We bieden aan

 • Bij ons zet je je professionele loopbaan meteen in de hoogste versnelling: zowel de training als de begeleiding gebeurt door de experten in de materie.
 • Je kiest voor een boeiende en uitdagende job in een zeer gedreven en ervaren team.
 • Je job wordt nooit saai, want hij groeit mee met jouw kennis.
 • Je werkt in een bedrijf met een verfrissende no-nonsense cultuur. Bij Realdolmen houden we onze kennis niet voor onszelf: we delen die met elkaar en met de samenleving.
 • Je krijgt een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen met tankkaart.
 • Je krijgt een persoonlijk opleidingsplan (PoP) zodat je voortdurend bijleert. Op die manier werken we constant samen naar de volgende stap in je carrière.
 • Realdolmen voert flexibiliteit hoog in het vaandel: als je niet bij klanten moet zijn, kan je vanuit één van onze sites werken (Huizingen, Kontich, Gent, Lummen of Harelbeke).
 
Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid