Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Merelbeke

Lidl

Trainee projectmanagement

Bedrijfsomschrijving

Lidl is er voor iedereen die telt. Voor onze klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor onze 8.500 medewerkers die op hun beurt de glimlachen van onze klanten tellen. In onze kantoren, distributiecentra, op de baan en onze meer dan 300 winkels. Samen bouwen we aan onze droom om de favoriete winkel van België en Luxemburg te worden. Met liefde voor de klant en medewerker. Dat kan tellen.

Functieomschrijving

Van trainee tot projectmanager in finance.
Eerst leer je Lidl van binnenuit kennen en bombarderen we je met opleidingen en on-the-job training. Je draait mee in de winkel, verzamelt bestellingen met je vorklift. Daarna word je ingewijd in ons hoofdkantoor. Zo ontdek je wat er achter de cijfers en programma’s schuilgaat die je straks analyseert en bestudeert. Je krijgt steeds grotere en belangrijkere projecten op je bureau. Ook je verantwoordelijkheden nemen toe. Of dat gepaard gaat met coaching en begeleiding? Absoluut. Maar verwacht geen fluo-hesje en hand-in-hand oversteken: you’ll have to outperform.

Wat gebeurt er na je traineeship?
Dat is een beslissing die we samen maken. De laatste maanden van je traineeship krijg je de ruimte om opties in het bedrijf te ontdekken en contacten te leggen met managers. Vanaf dan begin je ook te groeien bij ons.

Profiel

Een traineeship projectmanagement finance bij Lidl is niet voor iedereen weggelegd.
De basis is jouw diploma in een economische richting en maximum 3 jaar werkervaring. Je bent een allrounder met interesse in finance en IT. Maar zonder een uitzonderlijk uithoudingsvermogen, een helicopterview en tonnen lef haal je het niet. Bovendien verwachten we dat je kritischer en analytischer denkt dan de meesten en die analyses ook helder communiceert. Nederlands is een vereiste. Frans en Duits is een leuke extra.

We bieden aan

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …
Zorgen we voor een mooi loonpakket, een bedrijfswagen, goeie begeleiding en wie weet zelfs een rechtstreekse lijn met onze CFO. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.

Hebben we je kunnen prikkelen voor dit traineeship?
Solliciteer dan nu voor dit traineeship. Kort daarna volgt een video-interview. Doorsta je dit, dan staat je een grondige kennismaking te wachten tijdens onze selectiedag op 24 april.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf