Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Merelbeke

Strukton Rail NV

Werfleider

Bedrijfsomschrijving


Wil je werken met de nieuwste technieken? Zit het avontuurlijke in je bloed? Wil je deel uitmaken van een groep waar de medewerker echt centraal staat?

Maak dan kennis met Strukton Rail NVeen internationale speler die grensverleggende oplossingen bedenkt voor railinfrastructuur en elektrische systemen in rollend materieel. Achter de schermen werken onze mensen dag en nacht aan het spoorsysteem, zodat de treinen altijd en overal weer op tijd kunnen rijden. Het resultaat is een optimale kwaliteit van het spoor en van de functionaliteiten in een trein: vooruitstrevend op het gebied van innovatie en technologie.

Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België en onderdeel van de internationale groep Strukton. In ons ruim 90-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd en staan we in voor een hoogwaardig aanbod van spoorwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en elektrificatiewerken in de railinfrastructuur.

Functieomschrijving

Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf (werven) en leid je daartoe één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen.

  • Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien.
  • Je bent in staat het projectmanagement van kleine werven op te nemen. • In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op.
  • Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren.
  • Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. •Je draagt zorg voor de administratieve uitwerking rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie.
  • Je werkt in een vast projectteam, ondersteund door een projectvoorbereider en een projectleider en rapporteert aan het afdelingshoofd met wie je een open communicatie onderhoudt.

Profiel

Je genoot een hogere technische opleiding (professionele bachelor of master Bouw of Elektromechanica) en hebt idealiter een eerste werkervaring achter de rug, ofwel in de bouwsector ofwel in een productieomgeving als Werfleider. Je bent in staat om een team te leiden en te motiveren. Weekend- en nachtwerk schrikt jou niet af.

We bieden aan

Bij het bedrijf kom je terecht in een jong en dynamisch team, waar doorgedreven opleidingen voorzien zijn en waar vervolmaking en kans op doorgroeien zeer reëel zijn. Voor deze functie is een passend salarispakket + pakket extra legale voordelen (bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, maaltijdcheques) voorzien. Mogelijkheid tot telewerken (1 dag per week).

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf