Terug naar alle starterjobs

Job placeholder

Starterjob

Berchem

Beeple

Xamarin Developer

Bedrijfsomschrijving

Beeple is een jonge snelgroeiende Antwerpse Tech startup. Onze online tool zorgt ervoor dat werkgevers eenvoudig en vlot hun flexibele medewerkers kunnen plannen. Onder onze klanten zijn grote interimkantoren, festivals, security firma’s en gidsenorganisaties. Bij Beeple werken momenteel 8 full time medewerkers. Je komt midden in een dynamisch team terecht waarbij uitdagingen afwisselen met een losse en toffe startup werksfeer.

Je werkt vanuit onze hippe kantoren aan Berchem station, wat zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Remote werk (thuiswerken) is absoluut mogelijk! 

Functieomschrijving

Als Xamarin developer vervoeg je ons development team en bouw je mee aan nieuwe features voor de mobile applicatie. Je werkt een feature van begin tot einde uit op basis van een analyse. Hiernaast optimaliseer je bestaande features. Je krijgt binnen ons team een grote zelfstandigheid en er wordt verwacht dat je zelf actief meedenkt vanuit het standpunt van de eindgebruiker

Profiel

Jij bent een gemotiveerde en dynamische persoon met of zonder ervaring. Je bent gepassioneerd door je werk en je bent op zoek naar een boeiende uitdaging waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en je eigen inbreng kan doen. Je staat open om te werken in een omgeving die volop in beweging is en je kan omgaan met deadlines. Je bent steeds actief op zoek naar de beste en meest efficiënte methode om je taken tot een goed einde te brengen. Je wil volledig gaan voor Beeple, maar hecht ook veel belang aan een open en vrije werksfeer en ontspanning op het werk.

We bieden aan

We bieden een werkplek binnen een jonge en dynamische tech startup, waarbij wij zorgen voor een goede basisverloning met commissies, extra legale voordelen en een flexibel werkritme dat perfect bij jou past. Je krijgt bij ons de vrijheid om je eigen creatieve inbreng te doen en je kan doorgroeien binnen Beeple.

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn