Terug naar alle starterjobs

Thumb 1e019249b70d3d18a06f31c00b6b777f3d234b49


Starterjob

Young Graduate Automation Engineer

UNILIN

WielsbekeBedrijfsomschrijving

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4900 medewerkers en realiseert een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

UNILIN gelooft sterk in de kracht van jong talent. Daarom investeren we sinds 2008 in het Campus Recruitment Program. Elk jaar hebben we mogelijkheden voor starters in verschillende afdelingen: van sales en marketing over R&D en productie tot finance en supply chain. Als Young Graduate start je binnen één van deze afdelingen waar je onze organisatie, onze producten en onze unieke bedrijfscultuur leert kennen. Via uitdagende projecten ontdekken we samen welke rol binnen dit domein jou het meest ligt. We coachen en ondersteunen je zodat je je talent optimaal kan ontwikkelen.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar smart talent (Bachelors of Masters die net starten of met een eerste werkervaring) om de basis van de toekomst te creëren. Elk jaar rekruteren we jong talent en voorzien we hen met de mogelijkheid om verder te ontwikkelen samen met onze organisatie. We zijn op zoek naar teamplayers die verder willen bouwen aan ons succesverhaal.

Voor onze divisie Panels, zijn wij op zoek naar een Young Graduate Automation Engineer:

- Trekken, leiden en sturen van verbeteringsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor de volledige automation ondersteuning van het project. Eventueel zorg je voor het inzetten van externe specialisten en waak je over de uitwerking van de technische oplossing.

- Analyse en implementatie van technische oplossingen voor productoptimalisatie, kwaliteit en productiesnelheid.

- Oudere sturingen kunnen doorgronden met als doel ze te depanneren en te optimaliseren.

- Opvolging van programmatie en onderhoudswerken.

- Opstellen van automatiseringsstandaarden en –strategieën en uitwerken van nieuwe technologieën.

- Je volgt nauw de evoluties in automatisering, instrumentatie, etc. op.

Profiel

- Je behaalt dit academiejaar je Master Industrieel ingenieur, optie Automatisatie of hebt een eerste werkervaring achter de rug.
- Je hebt interesse en affiniteit met PLC’s.
- Je hebt kennis van Siemens en kennis van visualisatiepakketten is een pluspunt.
- Je bent flexibel in functie van projecten.
- Je bent bereid permanentie te doen.
- Je bent gedreven, een initiatiefnemer en je gaat altijd tot het uiterste.
- Goede kennis Nederlands en Engels, Kennis Duits is een pluspunt.

Ben je ambitieus, resultaatgericht en ga je altijd tot het uiterste? Ben je één en al passie en entrepreneurship? Wil je je talent verder ontplooien? Kortom, ben je ready for a top job? Solliciteer dan nu voor onze Young Graduate vacatures!

We bieden aan

UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Gerelateerde startersjobs