Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Wielsbeke

UNILIN

Young Graduate IT & Warehouse

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9 miljard en heeft 37.800 medewerkers internationaal.

UNILIN gelooft sterk in de kracht van jong talent. Daarom investeren we sinds 2008 in het Campus Recruitment Program. Binnen dit programma zoeken we getalenteerde starters en young professionals die zin hebben om samen met ons te ondernemen. Tijdens een verkennend gesprek exploreren we graag jouw potentieel en de fit met onze bedrijfscultuur.

Ben je ambitieus, resultaatgedreven en ga je altijd tot het uiterste? Ben je één en al passie en entrepreneurship? Wil je je talent verder ontplooien? Kortom, ben je ready for a top job? Solliciteer dan nu voor onze Young Graduate vacatures !

Functieomschrijving

Voor onze Corporate IT organisatie, een organisatie van meer dan 100 interne medewerkers, zijn wij op zoek naar afstuderend jong talent om aan onze groei te beantwoorden. Je komt terecht in een omgeving gericht op automatisatie, Industry 4.0, Smart Factory en “the Internet of things”. Onze (IT) organisatie wordt gekenmerkt door investeringen in mensen en technologie.

Heb jij interesse in logistiek, magazijnen, automatisatie en hoogtechnologische productieomgevingen? Dan kan je als Young Graduate with passion for IT and Warehouse terechtkomen binnen een team dat zich focust op de brug tussen IT enerzijds Warehouse Management Solutions anderzijds. Je wordt dus een belangrijke schakel tussen IT en de  business. Je zal meewerken aan belangrijke projecten die telkens volgens bepaalde stappen uitgevoerd worden:

 • Behoefteanalyse: je zit samen met de business, jouw interne klant, om hun gebruikers- en businessbehoeften in kaart te brengen. Dit kan gaan om binnenkomende problemen die door productie of het magazijn gemeld worden. Je neemt dus de rol aan van Functioneel Analist.
 • Deze businessbehoeften vertaal je naar functionele oplossingen die je uitschrijft in functionele specificaties, de krijtlijnen voor de implementatie. Je zorgt er steeds voor dat iedereen op dezelfde golflengte zit.
 • Je waakt over het uiteindelijke resultaat en zorgt ervoor dat dit in lijn ligt met de verwachtingen van je interne klant alsook de vooropgestelde kwaliteit.
 • Je wordt op meer projectmatige basis betrokken bij de optimale inrichting van magazijnen, optimalisatie van picking schema’s, interne opleiding aan de gebruikers, ...

Je krijgt uiteraard bij aanvang een zeer grondige opleiding in de warehouse management applicatie Locus (Centric) en alle inhouse ontwikkelde, ondersteunende applicaties. Je werkt in teamverband, maar krijgt ook een eigen personal coach die jou verder begeleidt.

Profiel

 • Je behaalt binnenkort je Master (Burgerlijk ingenieur, Handelsingenieur, Industrieel ingenieur, TEW, IT-gerelateerde richting, …).
 • Je bent erg gemotiveerd en leergierig.
 • Je bent een brede interesse in bedrijfsprocessen en operations en je hebt affiniteit met een productiecontext.
 • Je houdt ervan om zaken uit te zoeken.
 • Je bent analytisch en hebt een sterke data- en IT-affiniteit.
 • Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken.
 • Je bent innovatief en je zoekt graag naar trends en evoluties om de informatie meer klantgericht te ontsluiten.

We bieden aan

UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf

Vergelijkbare startersjobs