Terug naar alle starterjobs

Thumb 1e019249b70d3d18a06f31c00b6b777f3d234b49


Starterjob

Young Graduate with passion for Digital Data (Marketing)

UNILIN

WielsbekeBedrijfsomschrijving

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4900 medewerkers en realiseert een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

UNILIN gelooft sterk in de kracht van jong talent. Daarom investeren we sinds 2008 in het Campus Recruitment Program. Elk jaar hebben we mogelijkheden voor starters in verschillende afdelingen: van sales en marketing over R&D en productie tot finance en supply chain. Als Young Graduate start je binnen één van deze afdelingen waar je onze organisatie, onze producten en onze unieke bedrijfscultuur leert kennen. Via uitdagende projecten ontdekken we samen welke rol binnen dit domein jou het meest ligt. We coachen en ondersteunen je zodat je je talent optimaal kan ontwikkelen.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar smart talent (Bachelors of Masters die net starten of met een eerste werkervaring) om de basis van de toekomst te creëren. Elk jaar rekruteren we jong talent en voorzien we hen met de mogelijkheid om verder te ontwikkelen samen met onze organisatie. We zijn op zoek naar teamplayers die verder willen bouwen aan ons succesverhaal.

Als Young Graduate with passion for Digital, word je ingeschakeld als Digital Data Analyst:

- Je werkt nauw samen met marketeers en andere teams binnen de organisatie om impactvolle bedrijfsproblemen te identificeren en te vertalen in gestructureerde analyses, actiegerichte inzichten en (in veel gevallen) verbeteringsprojecten. Je levert met andere woorden inzichten aan, en geen data.
- Je maakt gebruik van verklarende cross channel data-analysetechnieken om betekenisvolle verbanden, patronen of trends te identificeren vanuit complexe datasets. Deze kanalen zijn web analytics, e-mails, betaalde zoektochten, concurrentieanalyse, …
- Je onderzoekt de marketing prestaties en conversion funnel data van gebruikers om nieuwe opportuniteiten te identificeren die ROI en gebruikersbetrokkenheid moeten verbeteren.
- Je werkt met UX om nieuwe rapporteren te ontwikkelen (of verbeteringen aan te brengen aan bestaande rapporten).
- Je zal al deze data verbinden om consumenten hun beslissingsproces te begrijpen en in kaart te brengen. Dit zal eveneens input zijn voor onze content en campagnes.
- Je breidt het dashboard- en rapporteringskader uit voor zowel interne als externe stakeholders (campagne marketing, geo-marketing, strategic marketing, web develompent teams, sales teams, …).
- Je volgt ad-hoc rapportanalyse aanvragen van marketing collega’s op.

Profiel

- Je behaalt dit academiejaar je Master Marketing, Handelsingenieur, Wiskunde, Computerwetenschappen, …
- Je haalt jouw energie uit het begrijpen van trends en onderliggende factoren in data.
- Je bent proactief, analytisch en onderzoekt graag de zaken tot in detail. Je hebt een can-do mentaliteit.
- Je hebt sterke rapporteringsvaardigheden en bent in staat om jouw conclusies te vertalen in begrijpbare aanbevelingen.
- Je bent heel sterk in Excel (pivot tabellen, formuleontwikkeling, macro’s, …).
- Een eerste ervaring met web analytics en andere tools is een pluspunt (bv. Google Analytics, Adwords, Doubleclick, …).
- Een basisbegrip van digital marketingtechnieken zoals SEO, SEM, SEA, Remarketing, Display Advertising, … is een pluspunt.
- Je bent nauwkeurig, sterk organisatorisch en in staat om verschillende projecten te managen. Je bent in staat om prioriteiten te stellen.
- Je bent een echte teamplayer.

Ben je ambitieus, resultaatgericht en ga je altijd tot het uiterste? Ben je één en al passie en entrepreneurship? Wil je je talent verder ontplooien? Kortom, ben je ready for a top job? Solliciteer dan nu voor onze Young Graduate vacatures!

We bieden aan

UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Gerelateerde startersjobs