Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Opglabbeek

Scania

Young Potentials

Bedrijfsomschrijving

Scania is één van de grootste fabrikanten ter wereld van zware vrachtwagens, bussen en motoren voor industriële en scheepvaarttoepassingen. Met 40.000 werknemers wereldwijd is Scania actief in zowat 100 landen en één van de meest winstgevende
ondernemingen op haar gebied. Research en development gebeuren in Zweden, terwijl de productie plaatsvindt in Europa en Latijns- Amerika. Maar Scania is veel meer dan enkel ontwikkeling en productie van zware voertuigen. Er zijn tal van interessante gebieden binnen Scania, één daarvan is logistiek. Het wereldwijde distributiecentrum, Scania Parts Logistics, bevindt zich in Opglabbeek. Het magazijn heeft een oppervlakte van 100.000 m² met meer dan 100.000 verschillende onderdelen op stock. Er worden ongeveer 680 medewerkers tewerkgesteld en er worden ongeveer 28.000 orderlijnen per dag verscheept.

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor logistiek? Wij zijn regelmatig op zoek naar (M/V): Young Potentials

Scania is een wereldspeler waar er in crossfunctionele teams wordt gewerkt. Een job in de logistiek bij Scania biedt internationale contacten zowel intern als extern. Door groei en internationale promotie hebben wij regelmatig verschillende openstaande posities.

Profiel

Wil jij werken voor een groeiend internationaal bedrijf met Scandinavische roots? Of heb je interesse om je professioneel te ontwikkelen als Market Responsible, Supply & Inventory Controller, Transport Engineer, …

We bieden aan

Wij kunnen een stimulerende job in een internationale omgeving bieden met een competitief salaris en een uitstekend pakket van extralegale voordelen. Je zal in een moderne werkomgeving werken met moderne technieken. Binnen de lokale en globale organisatie van Scania, zijn er verschillende mogelijkheden om te groeien en om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Solliciteer nu voor deze job

Meer info over het bedrijf