Terug naar alle startersjobs

Thumb

Startersjob

Brussel

MIVB

Young Starter (M/V)

Bedrijfsomschrijving

Met meer dan 8.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

Functieomschrijving

Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering, IT & Telecom en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters!

Wat is het Young Starter programma?

Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. 

Met het Young Starter Programma krijg je de kans om:

* een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen
* 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB.
* begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

Profiel

* Je beschikt over een bachelor- of een masterdiploma in een van de volgende richtingen: elektriciteit/elektromechanica/automatisering/IT/ logistiek en transport/bouw richting
* Je bent op zoek naar een eerste professionele ervaring of je beschikt over een eerste professionele ervaring (maximaal 1 jaar ervaring)
* Je wenst je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen, je bent gemotiveerd en bereid om uitdagingen aan te gaan.

We bieden aan

- Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving. 
- Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen. 
- Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden. 
- Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.

SOLLICITEER VOOR 7 OKOTOBER !

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn