Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Arendonk

D-MAX België BV

Assistent Digitale Productinformatie

Bedrijfsomschrijving

1. Missie D-MAX

De vakman in de bouw helpen en ondersteunen in zijn keuze voor lijmen, afdichten, pu schuimen en reinigen waardoor zij hun opdracht perfect kunnen afleveren.


2. Visie D-MAX

Wij willen voortdurend de waarden die wij aan onze klanten, de medewerker van onze klanten, de klanten van onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers aanbieden, verhogen door een duidelijke en transparante communicatie en door een eenvoudige strategisch assortiment van kwalitatief hoogstaande lijmen, afdichtingkitten, PU-schuimen, reinigers en ontvetters voor afwerking, montage, herstelling en renovatie aan te bieden:


3. Waarden D-MAX

“EENVOUD” is het kernwoord dat de cultuur van het bedrijf samenvat.

 

Doorzettingsvermogen : we geven nooit op. Vanuit deze overtuiging of instelling steunen wij de “To Walk Again-foundation” van Marc Herremans.

Voeten op de grond : we blijven onszelf, los van de resultaten. Ook een professioneel leven heeft hoogtes en laagtes. Eenvoud in alles wat we doen.

We doen het goed of we doen het niet : we willen de beste zijn door onze klant de beste oplossing aan te bieden voor zijn toepassing.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair om ons team van de binnendienst te komen versterken om die taken te ondersteunen die door de groei van het bedrijf niet naar behoren kunnen worden uitgevoerd.

Hieronder behoort vooral het aanpassen en onderhouden van onze website. Ook kan er af en toe wat klasseerwerk zijn en ondersteuning in licht administratief werk. 

Profiel

Een enthousiaste teamplayer die leergierig is en zelfstandig kan werken past perfect in ons team. Oog voor detail is ook niet onbelangrijk.

 

We bieden aan

Een leerrijke omgeving in een groeiend bedrijf. Je krijg veel verantwoordelijkheid en er zijn geen introductieweken, maar je kan meteen aan de slag!

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages