Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussels

CKS Benelux

Assistent projectleider bedrijfsontwikkeling M/V

Bedrijfsomschrijving

CKS is een Frans adviesbureau gespecialiseerd in inkoop en overheidsopdrachten. Leider op de Franse markt, werkt CKS voornamelijk bij grote internationale bedrijven, maar ook bij publieke opdrachtgevers.

CKS heeft eind 2016 een kantoor in Brussel geopend om haar dienstenaanbod in de Benelux te ontwikkelen. Daarom is CKS op zoek naar een jong talent om deel te nemen aan de zeer sterke groei van haar activiteiten.

Onze ontwikkelingsstrategie is gebaseerd op verschillende sterke punten: 

  1. Het behoud van een sterke specialisatie in inkoop en bijgevolg een logica van uitmuntendheid op diensten met een hoge toegevoegde waarde.
  2. Een gedifferentieerde positie handhaven in een veranderende sector (consulting).
  3. Focus op interventies die een blijvende invloed hebben op de prestaties.
  4. In de loop van de tijd een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten.

Functieomschrijving

Je neemt deel aan de ontwikkeling van het marketing- en verkoopproces van ons bedrijf.

Je zult geen stagiair zijn die voor het vuile werk zorgt, maar je zult autonoom zijn op de doelen die voor jou zijn vastgesteld. Deze omvatten het analyseren van markten en het maken van strategieën, het genereren van potentiële klanten, het creëren van inhoud voor de website, het organiseren van evenementen, het helpen bij het opstellen van commerciële aanbiedingen, enz.

We bieden ook missies met hoge toegevoegde waarde voor veeleisende contacten, zoals de organisatie van omgekeerde veilingen, de hulp bij projectmanagement bij implementatieprojecten voor IS Inkoop, enz. En misschien hebben we van je hulp af en toe nodig met deze missies.

Profiel

Je hebt, of bent bezig met het behalen van, een masterdiploma dat wordt toegekend door een vooraanstaande hogeschool of universiteit. Idealiter in management of communicatie.

Je toont autonomie, een analytische geest, bent nieuwsgierig en creatief en wil profiteren van carrièrekansen in een structuur met een sterke ondernemerscultuur.

Onze werktaal is Engels, maar je hebt ook een uitstekende beheersing van het Nederlands. Kennis van een andere taal wordt zeer gewaardeerd.

We bieden aan

LOCATIE :

Brussel (België) – Mogelijke reizen in Europa.

TOEPASSINGSMODALITEITEN :

We danken u voor het sturen van een aanvraag inclusief cv en motivatiebrief, per e-mail onder de referentie CKSB2019/2/2.

Mogelijkheid om een stage-overeenkomst met een hogeschool of universiteit te ondertekenen.

Stage datum: Start ASAP – 3 tot 6 maanden met aanwervingsmogelijkheid. We ook begrijpen en accepteren flexibiliteit als het nodig is.

Deze positie is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn