Terug naar alle stages

Thumb f267d882221c59bcab33dea3c3f7bb8918b0137b

Stage

Brussel

CJP vzw / BILL

BILL zoekt STAGIAIR(E)S digitale marketing!

Bedrijfsomschrijving

Met het label 'BILL' promoot CJP het cultuur- en jongerenaanbod in Vlaanderen, Brussel en het buitenland op een duidelijke en aantrekkelijke manier. Meer jongeren, meer goesting doen krijgen in meer cultuur is onze missie, en dat pakken we voortaan zo aan:

Onder het label “BILL” brengt CJP het brede culturele aanbod via campagnes en evenementen tot bij alle 16- tot 30-jarigen. De CJP-kaart werd vervangen door de "European Youth Card”. Met deze Europese Jongerenkaart kunnen jongeren bij 60.000 organisaties terecht voor exclusieve deals en kortingen in 38 landen. Wie zich op de website BILL.be registreert ontvangt van CJP een BILL-bundel met daarin een heel pakket aan fijne voordelen!

Functieomschrijving

Ben je een organisatorisch talent, creatief en heb je een stevige interesse in cultuur? Wil je meewerken aan verschillende BILL-acties en –evenementen? BILL zoekt een stagiair(e) voor de zomer en het najaar (periode onderling af te spreken).

Functieomschrijving

Je werkt mee aan de organisatie van één of meerdere evenementen. Je wordt indien nodig betrokken in het volledige proces: van het maken van de planning en de afspraken met leveranciers en partners vooraf tot de uitvoering op de dag zelf en de opvolging na het evenement.
Je contacteert commerciële en culturele voordeelbieders in heel Vlaanderen en Brussel telefonisch om de databank op orde te zetten
Je beheert de administratieve kant van de zaak, d.w.z. een duidelijk en nauwkeurig overzicht van je telefonische ronde, opsturen en opvolgen van contacten, klasseren van contracten en andere bijkomende taken om je opdracht tot een goed einde te brengen.
Je vult past wijzigingen, extra info, beeldmateriaal aan op de BILL-website
Je takenpakket wordt aangevuld met de noden van de dag: administratieve taken, opmaken en afhandelen van wedstrijden, voordelen etc.

 

Profiel

- Je bent een student(e) tussen 18 en 26 jaar
- Je kan zelfstandig werken
- Je bent punctueel
- Je bent proactief
- Je bent leergierig
- Je hebt interesse in cultuur

 

 

We bieden aan

BILL biedt je de kans om met voldoende ruimte en verantwoordelijkheid ervaring op te doen in de organisatie van acties, evenementen, communicatie en marketing in nauwe samenwerking met de BILL-medewerkers.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  CREATIVE CONTENT PRODUCER

  foxmango Stage
  1170 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds