Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Oostende

ZazouGroup

Communicatiemanagement ZazouGroup

Bedrijfsomschrijving

ZazouGroup is een éénmanszaak uitgegroeid naar een sterke onderneming die aan de basis ligt van ondertussen vijf verschillende startups. ZazouGroup is opgericht door mensen uit de sportwereld die startups samenbrachten en hun versterkten in het streven naar hun doel. Met deze steun lieten ze de startende ondernemingen gezond groeien naar een vaste waarde in de sportwereld.

Met ZazouGroup gaat men samen met de ondernemingen op zoek naar een innovatieve invalshoek waarmee ze hun bedrijven extra kunnen laten floreren. De know-how binnen de groep helpt de startups met boekhouden, fondsen, netwerken, marketing en alle andere moeilijkheden die men vaak ervaart.

De groep is daarnaast ook continu op zoek naar creatieve gedreven mensen. Mensen die hun schouders zetten onder innovatieve ideeën en hun eerste stappen naar het ondernemen willen zetten.

Samen schrijft ZazouGroup aan een innovatief verhaal dat de sportwereld positief verandert.

Functieomschrijving

Tijdens je stage leer je het bedrijf en de dochterondernemingen door en door kennen. Je neemt deel aan vergaderingen en volgt belangrijke ontwikkelingen op. Na verloop van tijd wordt je ingezet op vlak van communicatie (extern en intern)/marketing/social media voor ZazouGroup en/of voor een van de dochteronderneming. We zoeken hier telkens naar de best mogelijk match tussen jou als persoon en een van de ondernemingen. 

 

 

Profiel

Je bent leergierig, flexibel en creatief. Je hebt een vlotte pen en social media kanalen hebben geen geheimen voor je. Je kan goed werken met een camera of staat ervoor open dit op een korte terwijn te leren. Daarnaast kan je proactief werken en breng je zelf ideën voor om onze communicatie te verbeteren. 

We bieden aan

Je komt terrecht in een jong bedrijf met gedreven krachten. We proberen iets te vinden waar jezelf voldoening uit kan halen en een meerwaarde is binnen je opleiding. 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn