Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Antwerpen

Parkd

Customer Success Intern

Bedrijfsomschrijving

Werken bij Parkd
Het is tijd voor de rit van je leven

Wij zijn steeds op zoek naar creatieve, slimme out-of-the-box-denkende team players die passen binnen een start-up omgeving. Iemand die niets geeft om titels en functie-omschrijvingen, maar die eerder bijdraagt door originele ideeën en goed werk.

Ons HQ bevindt zich in een authentiek pakhuis in de trendy wijk ’t Eilandje in Antwerpen, België. We hebben sales kantoren in Rotterdam, Nederland en in Station F - Parijs, Frankrijk.

We groeien snel, en zijn op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde personen om samen met ons de toekomst vorm te geven. We denken groot, lachen veel, en gebruiken opwindende nieuwe technologie om de traditionele manier van betalen voor parkeren wakker te schudden.

Functieomschrijving

Ben je leergierig, commercieel ingesteld en communicatief sterk? Ben jij in staat klanten te overtuigen en relaties aan te houden? Dan willen wij jou graag spreken! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige persoon die ons kan ondersteunen in verschillende onderdelen binnen het customer en sales proces. 

Profiel

Customer Success Intern

We bieden aan

  • Goede begeleiding van professionals
  • De nodige zelfstandigheid in het uitvoeren van jouw onderzoek
  • Een riante stagevergoeding
  • Goede koffie
  • En bovenal een leuke en leerzame stageplek of eerste werkervaring!
Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn