Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Antwerpen

LES VRAIS

design retail agent - commissiebasis

Bedrijfsomschrijving

LES VRAIS design distribution is een Belgisch bedrijf die upcoming & topmerken in designmeubels / licht / in de Belgisch/Luxemburgse en Nederlandse (en binnenkort Spaanse) markt verkoopt aan architecten, upscale verkooppunten van designfurniture en licht.

Functieomschrijving

De omzet van LES VRAIS groeit evenredig met het aantal merken die verdeeld wordt, maar ook met het aantal meetings met architecten en winkelpunten die gebeuren. Omdat er in een dag maar 24uur zijn is het aantal meetings per week beperkt. Om onze groei te versnellen zijn we op zoek naar een extra agent die de juiste retailers bezoekt om er onze merken voor te stellen. Gezien onze merken in de high-end zitten, is een verloning op commissie-basis een prachtige opportuniteit. Start gebeurt met een onbetaalde stage tussen de 6-15 weken om potentieel in te schatten.

 

Profiel

zelfstandige werkers die na zich grondig te hebben verdiept in onze producten/verkoops-systemen/marketing op de juiste manier een afspraak kunnen vastleggen en die om te zetten in verkoop. Geen wizzkids , maar mensen die willen leren en zin hebben om een ongelooflijke opportuniteit succesvol in te vullen. Affiniteit met design is een must, voor deze liefst vrouwelijke kandidaad die zicht thuisvoelt in een wereld die om schoonheid, differentiatie en kwaliteit draait.

 

 

 

We bieden aan

een ongelooflijke opportuniteit om zelfstandig agent te worden en een percentage te ontvangen op elke verkoop (vergelijk dat eens met een groot bedrijf waar je miljoenen verkoopt en er een loontje aan overhoudt), je netwerk kan opbouwen in een prachtige wereld. Dit na een onbetaalde stage waar je ongelooflijk veel kunt leren. Indien de stage in de juiste periode verloopt, is bezoek aan Stockholm Furniture Fair en Salone del Mobile in Milaan een must.

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  STAGIAIR MODE & MARKETING

  The Masterplan Agency Stage
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds 
 • =job.status_text

  Administratieve medewerking

  AntiStatic ESD Solutions Stage
  2610 Wilrijk
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds