Terug naar alle stages

Job placeholder

Stage

Antwerpen

eazy.be

Develop smart charging services for Electric vehicles

Bedrijfsomschrijving


Mijn overtuiging is dat elektrische mobiliteit de fossiele verbrandingsmotor op termijn volledig zal vervangen. Alles is reeds elektrisch op onze wagen en in sommige gevallen het grasmachine na :-). Om uw bedrijf hiervoor klaar te maken, begeleiden we je volledig bij de introductie van elektrische wagens en koppelen we dit aan een visie met duurzame energie. Eigen productie en opslag van energie in combinatie met slim laden van je wagen is de toekomst. Hiervoor zijn we met de kennis van de energiesector de geschikte partner voor een succesvolle implementatie.
 
Om elektrische en/of hybride wagens in uw vloot te introduceren zorg ik voor een aangepaste carpolicy, TCO budgetten, trainings, testritten etc. We bieden ook leasing oplossingen aan waarbij waarbij je de maximale korting krijgt, of je nu 1 of 1000 wagens hebt. Wij hebben geïntegreerde laadoplossingen thuis en op het werk. Thuisladen betalen we terug aan de werknemer en via onze app en laadpas kan je vlot alle laadpalen vinden en betalen.
     

Functieomschrijving

Als iedereen elektrisch gaat rijden, zal het elektriciteitsverbruik snel toenemen. Nog maar 2 jaar gelden stonden de kranten vol met black-outs en brown outs en we hebben nog een nucleaire phase out die oop ons afkomt. Een samenwerking tussen de energie en automobiel markt is meer dan ooit noodzakelijk. Intelligente laadoplossingen die de wagen laden wanneer er productie capaciteit beschikbaar is, of gewoon aan de laagste prijs... zal de toekomst zijn. Deze oplossingen dienen concreet uitgewerkt te worden. Een nieuwe wereld is hier te ontdekken en te creëren. Iets voor U? neem dan zeker contact op.

Profiel

Iemand zelfstandig die resultaat gedreven is en wil leren van een energie/auto expert. Hard werken mag je niet afschrikken. 

We bieden aan

je krijgt top expertise en veel vrijheid in een jonge start-up waar je zelf mee de toekomst kan bepalen. Een jonge dynamische sfeer waar ondernemen wordt gerespecteerd. 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn