Terug naar alle stages

Thumb

Stage

WILLEBROEK

TOYOTA MATERIAL HANDLING

Digital Marketing wizard

Bedrijfsomschrijving

Toyota is actief binnen heel Europa en biedt een volledig assortiment heftrucks en magazijntrucks zoals transpalletten, elektrische pallettrucks, elektrische stapelaars, orderpickers, reachtrucks, smallegangentrucks, industriële trekkers, elektrische vorkheftrucks, thermische vorkheftrucks, magazijnstellingen, lithium-ion en automatische oplossingen.

Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen zoals cold store, productie, retail en warehouses, transport en distributie en geluidsarme operaties.

Ondersteund door service en logistieke oplossingen zoals verhuur, tweedehands trucks, service en onderdelen, streven wij ernaar om de eerste keuze partner te zijn in oplossingen voor material handling. Met ruime ervaring in lean manufacturing zijn we trots om te producteren volgens het Toyota Productie Systeem.

Functieomschrijving


Digital analytics en Marketing Automation heb je al enige ervaring/affiniteit mee?

Binnen TMH zijn we op zoek naar iemand die samen met ons mee deze zaken in realiteit kan omzetten voor deze multinational.

De marketingmiddelen en -kanalen kiezen op basis van klantdata wordt meer en meer cruciaal. Jij beseft dit en kan dit ook in de praktijk omzetten. Je maakt van Marketing mee het leading departement. Meer efficiency van marketing en meer relevantie voor de doelgroep zijn zaken waar je je in kan vinden.Je bent in staat relevante content te creeren maar deze ook doelgericht te verspreiden.

Profiel

op zoek naar medewerkers om mee te gaan naar 2020. Samen digitaal!

We bieden aan

Je kan rekenen op een motiverend salarispakket met extralegale voordelen. Je wordt grondig opgeleid en je krijgt een functie met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Marketing Stagiair

  Toyota Material Handling Belgium Stage
  2830 Willebroek
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Stage Marketing

  TOYOTA MATERIAL HANDLING Stage
  2830 WILLEBROEK
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds