Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Gent

Cashplannr

Digitale (content) marketeer

Bedrijfsomschrijving

Cashplannr is een startup die bedrijven wil helpen om altijd voldoende cash te hebben, zodat zij sterker worden en blijven. Dit doen we aan de hand van een volautomatische kasplanningstool, die ondernemers of financiële managers kunnen gebruiken om zicht te hebben op hun cash flow, alsook (digitaal) advies op maat te verkrijgen vanuit de tool.

Wij zijn een van de startups geselecteerd voor Birdhouse cohort #7, die van start is gegaan in januari. Wij werken vanuit het Birdhouse office in Gent.

Momenteel bestaat uit team uit twee mensen - en growing ;-)

Functieomschrijving

We willen mogelijke klanten inspireren en instrueren over alles rond cashflow en cashplanning. Daarom hebben we nood aan een structurele content creation machine. We hebben zorgvuldig enkele kanalen geselecteerd waar we willen op inzetten en dit is waar jij op de planken verschijnt: je wordt immers verantwoordelijk voor het invullen van die kanalen met content die je zelf opzoekt of creëert. Daarenboven analyseer je de resultaten en deel je die mee aan de rest van het team. Je doet ook suggesties ter verbetering.

Profiel

We zijn op zoek naar iemand met een leergierige en agile mindset. Iemand die durft initiatief te nemen en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. We verwachten dat je zin hebt om ervaring op te doen.

We bieden aan

* Een hip kantoor

* In een start-up-omgeving

* Lunch op onze kosten

* Massa's ervaring

* Vettige vrijdag

* Een eigen bureau

* Thuiswerk mogelijk

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages