Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussels

Planète Chocolat

E-Marketing Stagiair - NL (beloond)

Bedrijfsomschrijving


De ambitie van Planète Chocolat is om de plaats van de kunst in voedsel te verdedigen. Het is een vergankelijke kunst, die desondanks voortdurend gereproduceerd wordt. De smaak geniet al een prestigieus imago in België, en wij vinden dat hetzelfde moet gelden voor de vorm. Daarom hebben wij de beslissing genomen om onze pralines door Belgische artiesten te laten ontwerpen. Op die manier worden deze kleine stukjes fijne Belgische chocolade ware ambassadeurs voor België in het buitenland.

Functieomschrijving


Beschrijving van de functie

·         U heeft talent als webredacteur, en onderhoudt en optimaliseert de website. U beherst de  « SEO-friendly »-manier van schrijven. U houdt zich dan ook aan de algoritmes van Google en zorgt voor de aanwezigheid in de zoekmachine.

·         U stelt relevante strategieën op voor het beheer van het web verkeer (SEM-campagnes, partnerschappen, blog, netlinking), u kunt geen site meer bezoeken zonder uzelf af te vragen wat zijn PageRank en domain authority is.

·         U volgt de activiteit van de site zoals u naar het achtuurjournaal kijkt: de Analytics platforms hebben geen geheimen meer voor u, uw doel is om elke dag de omzettingstrechter te optimaliseren.

·         U bewaakt de e-reputatie en onderhoudt onze smullerscommunity: al uw gedachten vormen een perfecte status op Facebook, u twittert net zo snel als uw schaduw, u pint trendy afbeeldingen en instagramt de belangrijke momenten van het bedrijf. Google+ is niet meer dan een spookstad voor u.

·         Uw commerciële talenten helpen u bij de keuze van producten. U zorgt voor een door een vriendelijke en gezellige klantenservice naar het evenbeeld van de Belgische reputatie.

Profiel

Gevraagd profiel

·        U bent gepassioneerd door internet, marketing en e-commerce, en bent op de hoogte van de nieuwste trends.

·         De sociale netwerken zijn kinderspel voor u.

·         Uw levenslust weerspiegelt zich in uw manier van communiceren. U hebt uitstekende communicatieve eigenschappen, bent zeer energiek, vol inspiratie en originaliteit. U houdt van de goede dingen in het leven (chocola bijvoorbeeld).

·         U maakt geen grapjes wanneer het gaat om traffic management waarin u een ware expert bent.

·         U spreekt Engels zonder hulp van Google Translate. Duits is een pluspunt.

·         U hebt ervaring op het gebied van het web, u blogt, u hoeft niet op Wikipedia te kijken om te weten wat Wordpress of Prestashop is.

·         Aanvullend: u bent stiekem gek op fotografie, u herkent de kwaliteit van een afbeelding net zo snel als toen u de vakantiekiekjes van uw bevriende fotograaf op Facebook bekeek.

·         Aanvullend: U kunt toveren met Photoshop om de dingen mooier te maken.

We bieden aan

Wij bieden

·         een uitdaging waarbij u actief invloed uitoefent op het succes van het bedrijf. 

·         een ondernemersavontuur vanaf het eerste begin dat u kunt zien groeien en dat allemaal mede dankzij uw beslissingen.

·         een stage in het centrum van Brussel, waar de milde geur van chocola uw kantoor vult.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stagiaire Digitale Marketing

  Kingsley & Partners Stage
  1050 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Digital coordinator NL/FR

  Family Service Stage
  1082 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds