Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Proximus

Een stage bij Proximus

Bedrijfsomschrijving

Proximus staat voor één van zijn grootste uitdagingen ooit: de transformatie naar digitale serviceprovider. Samen met klanten, partners en andere business units bouwen we aan het digitale bedrijf van morgen. Met de nieuwste technologieën en de meest geavanceerde software.

Functieomschrijving

Met baanbrekende producten en vernieuwende diensten bouwt Proximus resoluut aan de digitale toekomst van onze klanten en van onze eigen medewerkers. We willen ‘een wereld van digitale mogelijkheden openen zodat mensen beter leven en slimmer werken’ en maken daarvoor de 'shift' naar een echt klantgericht digitaal bedrijf. Als stagiair krijg je de kans om het bedrijf van binnen uit te leren kennen en een netwerk op te bouwen, wie weet wordt dit jouw opstapje naar een boeiende carrière in een innovatieve en snel evoluerende sector.

Er zijn stages beschikbaar in verschillende domeinen voor zowel masters, bachelors als studenten uit het secundair onderwijs. Commerciële en technische stages zijn beschikbaar op verschillende locaties in België, andere domeinen vind je meestal terug in de Proximus torens aan Brussel Noord (zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer).

Profiel

Wij zijn steeds op zoek naar de digitale talenten van morgen.

Ben jij een IT student of een digital native uit een andere studierichting? Zet je de klant centraal? Ben je leergierig? Neem zeker eens een kijkje in ons aanbod.

We bieden aan

We verwelkomen studenten die in het kader van hun studies een niet-bezoldigde stage willen lopen. De duur van de stage kan variëren, wij geven de voorkeur aan studenten die een stage van 3 tot 6 maanden doen. Een stage bij ons betekent werken in een echt team, met daarnaast een leercomponent.

Onze toekomst is digitaal. De jouwe ook?

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stagiaire Web Developer

  The Little Guest Hotels Collection Stage
  1000 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Full Stack Web Developer

  DN-Analytics Stage
  1930 Zaventem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds