Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Willebroek

Toyota Material Handling Europe

Finance Stagiair

Bedrijfsomschrijving


Toyota Material Handling Belgium helpt Belgische en Luxemburgse bedrijven van elke grootte met het hedendaagse materiaal- transport. TMH Belgium maakt deel uit van Toyota Material Handling Europe, opgericht in 2006. De Belgische onderneming is reeds actief sinds 1965, maar opereert sinds 2007 onder haar huidige naam. De dag van vandaag telt het Belgische team meer dan 230 werknemers, en is het bedrijf de grootste speler op de markt.

Functieomschrijving


Wat mag je van je stage verwachten?

Je draait mee in alles wat Finance betreft. Je assisteert voor de hele boekhouding en komt in contact met leveranciers en klanten controlling.

Profiel

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een bachelor of master student in het laatste jaar. En hebt enige kennis of affiniteit met Finance . Je hebt een passie voor cijfers en beschouwt het als jouw missie om het juiste cijfer op de juiste plaats te zetten. Je werkt op een methodische manier. Je kan keuzes maken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, in het Nederlands. Bovendien ben je assertief genoeg om feedback te vragen. Je werkt vlot met MS office en bent thuis in het gebruik van financieel jargon op de werkvloer.

We bieden aan

Wat kunnen we jou aanbieden?

Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stage finance

  TOYOTA MATERIAL HANDLING Stage
  2830 WILLEBROEK
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Customer payment follow up

  Apcoa Parkings Belgium Stage
  2610 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds