Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Merchtem

Say Cheese Fotomarketing Bvba

Grafische Ontwerp(st)er

Bedrijfsomschrijving

Als totaalprovider van fotografie concepten voor events en brand activations zijn we bij Say Cheese echte creatieve duizendpoten. Van ontwerp tot creatie van photo booths, van eventfotografie tot volledige green screen activaties op locatie, ontwerp van logo's en ondersteunende grafische elementen voor onszelf alsook de klant we verleggen telkens opnieuw met plezier onze grenzen en streven hierbij telkens de hoogst haalbare kwaliteitsnorm na. 

Functieomschrijving


Om ons team op grafisch vlak te versterken zijn we op zoek naar gedreven creatief talent met veel goesting.

Daar we steeds uitdagende projecten dienen uit te werken waarbij we een combinatie van technologie en leuke vormgeving in elkaar te laten overvloeien is het belangrijk dat je je weg kent binnen enkele (liefst zoveel mogelijk) van de creative suite programma's van Adobe. Ken je wat van code of ben je een spons wat betreft het opnemen van informatie omtrent technologie dan is deze functie zeker iets voor jou. Je werkt zowel samen als alleen aan projecten om ons te helpen bouwen aan de foto ervaringen van morgen. 

Profiel

Creatief talent die zijn/haar weg kent binnen de Adobe Creative Suite

Meer weten over technologie dan over de eigenschappen van je lief

Een onstilbare honger naar kennis en kennisverruiming om zowel voor een project als voor jezelf het onderste uit de kan te kunnen halen

Fotografische achtergrond is zeker een meerwaarde

We bieden aan

We bieden een uiterst gevarieerde stageplaats aan waar je kan proeven van tal van creatieve functies binnen een klein bedrijf in de event en entertainment sector.

Aangezien we zelf graag elke dag opnieuw bijleren en dat uiteraard bij iedereen graag zien terugkomen voorzien we voldoende feedback, brainstorm sessies om er voor te zorgen dat we elke dag opnieuw bouwen aan een sterkere persoonlijkheid voor Say Cheese als voor jou en uiteraard ook voor onszelf.

De vlakke structuur binnen het bedrijf zorgt er voor dat ieders ideeën welkom zijn om mee te bouwen aan een sterker geheel.

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  GRAPHIC DESIGN

  And& Leuven Stage
  1030 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds