Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Ja

Crossbridge

HR Stage

Bedrijfsomschrijving

Crossbridge is the missing link between young talent and business!

Crossbridge is a pioneer in coaching, recruitment and HR consulting, focusing solely on last-year students and young graduates. Why? Because we firmly believe in young talent! Our dynamic approach has provided us with an extensive pool of exceptional young talent. Together, we find the right employer for these young professionals. At the same time, we work in close cooperation with a wide range of companies. To serve the needs of these clients, we settle for no less than a perfect match between their recruitment needs on the one hand and the skills, attitude and ambition of young talent on the other hand.

Functieomschrijving

Crossbridge is voor studenten dé uitgelezen kans om voor het eerst kennis te maken met de HR-wereld. Wij begeleiden jongeren naar hun eerste job en gaan hierin veel verder dan de typische selectie en rekrutering. We focussen ons op de persoonlijkheid van kandidaten en detecteren een fit met de bedrijfscultuur van een organisatie. De stage zal heel praktisch zijn en je zal met alle aspecten van selectie en rekrutering in aanraking komen.
Momenteel zijn we ook bezig met een rebranding van onze website en social media, we willen graag onze marketing en communicatie verder professionaliseren en afstemmen op de behoeften van onze beide doelgroepen (studenten aan de ene kant, bedrijven aan de andere kant). Dat vraagt een continu in vraag stellen en evalueren van onze marketing- en communicatiestrategie, via marktonderzoek nagaan of wij wel beantwoorden aan de noden van deze twee partijen en voortdurend op zoek gaan naar nieuwe methoden om deze brug te slaan tussen beide. 

Praktisch: inhoud, lengte en frequentie per week wordt in overleg met student vastgelegd.

"Als stageplaats is Crossbridge de gedroomde leerschool. Je zit natuurlijk middenin een team dat als geen ander weet hoe jongeren klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en dat merk je tijdens de stagebegeleiding, iedere dag opnieuw. Crossbridge heeft echt het beste voor met elke student, ik denk dat je als stagiair niet beter terecht kan komen." - Getuigenis Laurens, stagiair 2015

 

 

 

Profiel

 • Gepassioneerd door HR
 • Geïnteresseerd in marketing, communicatie én social media
 • Communicatief en proactief
 • Gemotiveerd en gedreven
 • Talenkennis: NL, ENG en FR

We bieden aan

Een leerrijke eerste ervaring in de HR-wereld waarin je za worden ondergedompeld in de verschillende aspecten van rekrutering en selectie. Bijkomstig zal jij zelf ook genieten van ons advies rond jobkeuze, arbeidsmarkt en carrière.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stage uitzendconsulent

  Manpower Herentals Stage
  2200 Herentals
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Stage RH/Recrutement

  Proteine Select Stage
  1150 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds