Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Kontich/Antwerpen

HARIBO België

Hr stagiair(e)

Bedrijfsomschrijving

 

Haribo maakt kinderen blij, ouderen horen ook daarbij! Klinkt het je bekend in de oren? HARIBO BENE, met zetel in Kontich en Breda, maakt al sinds 1920 heel wat volwassenen en kinderen blij… Vandaag is HARIBO de grootste fabrikant van fruitgom, drop en marshmallows ter wereld. HARIBO heeft verkoopkantoren in bijna elk land in Europa en de VS en stelt wereldwijd 7000 medewerkers te werk.

 

Functieomschrijving

In Kontich bevindt zich onze spek fabriek, die marshmallows maakt voor verschillende Europese markten en ook daarbuiten. Hiermee zijn we dan ook het Center of Excellence voor de productie van marshmallows binnen Haribo. In Breda bevindt zich onze commerciële entiteit voor Nederland & België. Ter uitbreiding van ons enthousiast HR team voor beide entiteiten, zijn wij op zoek naar een gedreven HR Stagaire!

Wat mag je verwachten?

In deze generalistische HR stage zal je voornamelijk te maken krijgen met het “soft” HR gebeuren binnen Haribo BENE. Je wordt niet alleen uitgedaagd om mee te werken maar ook om actief mee te denken en je mening te geven. Zo zal je andere HR medewerkers ondersteunen alsook zelfstandig aan je eigen projecten werken. Op deze manier krijg je een goed beeld van het brede HR werkveld. Daarnaast is er ook heel wat ruimte voor eigen initiatief en je draait volwaardig mee in het team.

Tijdens je stage zal je betrokken worden in volgende domeinen:

 • Rekrutering en selectie van arbeiders en bedienden
 • Interne en Externe Communicatie (vb. intranet, Linkedin, Website …)
 • Learning & Development
 • Employer branding
 • Ondersteuning compensation & benefits
 • Projecten: Onboarding trajecten,  performance management, digitalisering van HR,…

Profiel

Naar wie zijn wij op zoek?


We zijn op zoek naar enthousiaste, vlotte en zelfstandige persoonlijkheid. Je bent een gedreven persoon en houdt van afwisseling. Bij voorkeur zit je in opleiding Human Resource Management.  Je bent in staat zaken zelf op te nemen, overzicht te behouden en prioriteiten te stellen. Het zijn van een snoepjesliefhebber is zeker een pluspunt!

 

We bieden aan

We bieden je graag een uiterst leerzame stageplaats die je zal helpen in de opstart naar de arbeidsmarkt en dit alles binnen onze heuse snoepjeswereld!

Wil jij stage lopen bij de grootste snoepjesfabrikant? Solliciteer dan via onze website: https://www.haribo.com/nlBE/onze-mensen-jobs/vind-je-droomjob/vind-je-droomjob/job/5912/title/stage-hr.html

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stage HR

  Haribo Stage
  2550 Kontich
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • 2016-03-01
  =job.status_text

  Stage HR

  Kruidvat bvba Stage
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds