Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Willebroek

Toyota Material Handling Belgium

HR Stagiair

Bedrijfsomschrijving


Toyota Material Handling Belgium helpt Belgische en Luxemburgse bedrijven van elke grootte met het hedendaagse materiaal- transport. TMH Belgium maakt deel uit van Toyota Material Handling Europe, opgericht in 2006. De Belgische onderneming is reeds actief sinds 1965, maar opereert sinds 2007 onder haar huidige naam. De dag van vandaag telt het Belgische team meer dan 230 werknemers, en is het bedrijf de grootste speler op de markt.

Functieomschrijving


Wat mag je van je stage verwachten?

Je draait mee in alles wat soft HR betreft. Je assisteert voor het hele wervings- en selectieproces voor een heel gevarieerde doelgroep: servicetechniekers op de baan, arbeiders en bedienden. Je woont intakegesprekken bij met de hiring managers, waarna je de informatie uitwerkt in een aantrekkelijke jobomschrijving. Je kiest zorgvuldig de kanalen om de vacatures te verspreiden (externe kantoren, websites, eigen website, …). Je selecteert inkomende kandidaturen door middel van CV screening en selectiegesprekken en stelt een shortlist voor aan je interne klant. Daarnaast help je met employer branding initiatieven : je maakt Toyota Material Handling bekend bij het grotere publiek door gerichte acties. In dit kader onderhoud je ook contacten met scholen en volg je de tendensen op vlak van rekruteringscommunicatie op de voet. Bovendien brainstorm je mee over verbeteringen bij het onboarding programma. Naast dit alles bekijk je intern alles wat betreft training en opleiding (behalve technische trainingen). Je rapporteert aan de HR business Partner

Profiel

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een bachelor of master student in het laatste jaar. En hebt enige kennis of affiniteit met HR . Je hebt een passie voor mensen en beschouwt het als jouw missie om de juiste persoon op de juiste plaats aan het werk te zetten en te houden. Je kan mensen goed inschatten en werkt op een methodische manier. Je kan keuzes maken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, in het Nederlands. Bovendien ben je assertief genoeg om feedback te vragen. Je werkt vlot met MS office en bent thuis in het gebruik van sociale media.

We bieden aan

Wat kunnen we jou aanbieden?

Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  HR stage bij Toyota

  TOYOTA MATERIAL HANDLING Stage
  2830 WILLEBROEK
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Stage HR

  TOYOTA MATERIAL HANDLING Stage
  2830 WILLEBROEK
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds